Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | November 22, 2015

CHRISTMAS SHOPPING TIPS

Lisa-Olsson-Eleven

I samarbete med Eleven har jag fått chansen att samla ihop och tipsa om mina favoriter i badrumsskåpet för både henne och honom – perfekt som uppladdning för julklappsshoppingen som börjar dra igång! Ovan ser ni en mix av mina trogna följeslagare i sminkväskan (älskar Clarins Beauty Flash Balm!), lyxiga lotions att mjukgöra vinterhud med, härliga herrdofter och långsiktiga hårräddare. Och som ni då märker så har alltså Eleven ett enormt brett utbud med snabba leveranser och bra erbjudanden så att ni hinner klicka hem era eller era nära och käras favoriter lagom till jul. Och om ni är sugna på att kika närmare på mina favoriter på bilden ovan så hittar ni dem HÄR. Puss!

 _____________________________________

Translation: In collab with Eleven I’ve got the chance to collect my favorites in the bathroom/makeup bag for both him and her – perfect as a load up for the Christmas shopping that’s starting soon! Above you see a mix of my all time favorites (for example Clarins Beauty Flash Balm!), luxury lotions for the winter skin, great men perfumes and hair care. And as you see Eleven‘s got a huge sortiment with fast deliveries and treats so that you can order home your own and your family’s favorites for Christmas. And if you’d like to take a closer look on my products above you find them HERE. Love!


8 kommentarer8 kommentarer om “CHRISTMAS SHOPPING TIPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Thanks for the tips!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Reply
 • Älskar din blogg men den är ju bara fylld med samarbeten nu för tiden?

  Reply
 • lovely items!
  lunjasky.wordpress.com
  Lunjasky bloglovin

  Reply
 • Du är så himla tråkig numera, det är bara sammarbete HELA tiden.

  Reply
 • Men vilket roligt samarbete! Skulle lätt vilja ha ALLT i julklapp >.< och Rituals är ju så himla fancy!

  Reply
 • åh julklappar <3 love it!

  Reply
 • Hej Lisa! känns som din blogg har blivit fylld av reklam och samarbeten de senaste månaderna. Förstår att du inte vill göra reklam för grejer som du själv inte tycker om, men det känns som man nästan blir lite lurad ibland och att det kanske inte alls är produkter eller märken du skulle bära eller använda om du inte fått betalt. Känns som hela bloggens handling försvunnit och känns som man inte “känner” dig längre. Hoppas du inte tar detta som något dåligt nu, saknar bara den “gamla” bloggen lite. Ha en fin dag, kram!

  Reply
 • Bra tips men saknar gamla bloggen.. För mycket reklam och samarbeten. Det personliga i bloggen har försvunnit 🙁

  Reply