Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:58 | November 24, 2015

RETRO RED

Processed with VSCOcam with a6 preset

Marbella morning light

Hej på er! Hoppas att ni haft en grym dag? För mig startade dagen med strömavbrott hemma som fortfarande håller i sig och var ett mysterium fram tills att vi insåg att vi helt enkelt glömt teckna nytt elabonnemang haha, #stelt. Så imorgon är vi back on track! Fick ta med oss datorerna och käka och jobba ute ikväll istället eftersom att vi inte ens kan ladda batterierna annars. Tidigare idag var jag iväg på en liten filmgrej inför helgen då jag fått äran att hosta Nelly.com’s julfest i Göteborg för alla anställda – pepp!! Längesen jag var i Göteborg också. Nu ska jag hem och kasta mig i sängen, g’night hjärtan!

____________________________________________

Translation: Hey you! Hope you’ve had a great day? For me the day started with some power failure at home which was a total mystery until we realized that we’d forgot to sign up for a new power subscription, haha #fail. So tomorrow we’re back on track! Earlier today I did some film stuff for this upcoming weekend when I will be hosting Nelly.com’s Christmas party for all employees – excited!! Now I’m ready for some sleep, g’night favorites!


6 kommentarer6 kommentarer om “RETRO RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här