Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:40 | November 26, 2015

GIFT TIP

Lisa-Olsson-Boyfriend-Gifts

Shaver, Braun Cooltec serie 5. Shoes, here! Watch, here! Parfume, here! Sweater, here! Jacket, here! Beanie, here! Cleansing foam, here! 

Tjoo! Alltid lite dumt att outa julklappstips till männen öppet här när ens pojkvän kollar in bloggen lite då och då 😉 – men äh, vi kör ändå! Tog en vända online och samlade ihop ett gäng klickvänliga godbitar ute just nu. Brauns rakapparat från serie 5 som går att använda i duschen har jag nämnt här förut, och ni fick även chansen att tävla om en att ge bort till någon nära (grattis till vinnaren Elin som kommer att bli kontaktad via mail inom kort för vidare info)! Och förutom det satsar jag gärna på bra basplagg, något lyxig till badrumsskåpet och brunt läder runt handleden. Har ni börjat fundera på julklappar än eller brukar ni vara ute i sista minuten (precis vad jag själv alltid är egentligen, vet inte vem jag försöker lura haha). Men i år har jag lovat mig själv annat!! Puss

________________________________________

Translation: Heey! Maybe a bit stupid to write about Christmas tips for men when your own boyfriend is checking out the blog at times 😉 but hey – let’s go! Took a look online and collected a bunch of good-looking stuff right now. I’ve already mentioned Braun’s shaver from serie 5 that can be used in the shower, and I also had a contest where one of you could win it as a gift for someone you care about (congrats to the winner Elin who will be contacted soon!). And except from that, I like to focus on good base clothing, something luxury to the bathroom cabinet and brown leather around the wrist. Have you started to think about Christmas gifts yet or are you usually doing the last minute shopping? Love


7 kommentarer7 kommentarer om “GIFT TIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är också vanligtvis en sista minuten köpare 🙁 men i år fick jag sådant flyt så nu har jag bara två- tre kvar , sååå skönt 🙂 kramis

  Reply
 • Men hallåå vad skönt, då ligger du många steg före mig kan jag ju säga haha 😉 Kram!

  Reply
 • Vilka härliga julklappstips! Tack! Jag undrar även när vi får veta vem som vann träningskläderna? Tack för en fin blogg kram

  Reply
 • Hej Lisa! Såg på innstagram att du lagt ut en bild på ert kontor hemma. Undrar vart ni fått tag i stolen någonstans? Kram

  Reply
 • åh vad snyggt!

  Reply
 • Nice watch 🙂
  Maria V.

  Reply
 • Bra tips! Kan du göra en sådan här för tjejer också, tycker det är super svårt till tjejkompisar. Känns på något sätt fel att komma med kläder och dyra parfymer utan vill ge något mer… Aaa.. Haha

  Reply