Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/November
18:08

NEW HOME

Lisa-Olsson-apartment-4 Lisa-Olsson-apartment-5 Lisa-Olsson-apartment-6

A first sneak peek from our apartment

Känslan (!!!) av att äntligen ha landat och börjat strukturera upp alla grejer och sitt liv igen (allvarligt talat känns det så, haha) är overklig. Och ännu bättre att få bygga upp vårt alldeles egna hem med inredning och allt därtill tillsammans med Tim. Jag vill inte avslöja alltför mycket nu när vi bara har bott där i knappt en vecka hittills efter att ha målat golven vita, men här är i alla fall en första sneak peek! Tror ni att jag är förälskad i all stuckatur och rundade väggpartier eller? På sista bilden ser ni en del av sovrummet och vår mini-walk in closet – kan någon av er möjligtvis gissa vad vi planerar att sätta upp i öppningen för att skärma av garderobsdelen? (; Puss!

_______________________________________

Translation: The feeling (!!!) to finally get our apartment and get stuff organized is unreal. And even better to build up all the interior etc together with my love. I don’t wanna spoil too much yet since we’ve only stayed there for less than one week so far after painting the floors white, but at least here’s a first sneak peek from the apartment! Do you think I’m obsessed with the stucco and rounded walls or what? On the last picture you see a bit of our bedroom and the mini walk in closet – can any of you maybe guess what we’re planning to put up in the opening to the wardrobe? (; Love!


16 kommentarer16 kommentarer om “NEW HOME”

  Kan det vara en glasvägg med svarta karmar? 😉

  Reply

  Gissar på att det ska bli en vägg av svarta industrifönster? 😉

  Reply

  blir så orimligt avundsjuk, haha. Vill ocksåååå ha en egen lya <3

  Reply

  känns som att ni ska sätta upp en projektor?? hade varit coolt!

  Reply

  Åh en “bioduk” så man kan kolla på film hemma i sängen fast det känns som bio. Drömmen!!!

  Reply

  Ohh! Så snyggt!! Var är mattan och stolen ifrån på den första bilden?

  Reply

  Snyyygggtt!! Gulligt det ser ut att ni använt ett sånt sängbord jag har till ett mini-skrivbord haha 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.