Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/November
20:05

ABOUT LAST NIGHT

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dress, HERE

Jag nämnde det ju halvt här tidigare i veckan – men igår drog jag alltså till Göteborg för att vara konferenciär när Nelly.com bjöd in alla sina anställda till sin årliga julfest! Väldigt lyckad kväll och såklart en ära att få vara med och hålla i kvällen. Får verkligen mersmak av sånna här grejer/uppdrag!! Jag bar 3 olika klänningar under kvällen och här är en av dem, hur dröm? Ovanligt mjuk och följsam för att vara 100% paljetter. Nyårsklänningen kirrad här kanske? Nu: möta upp ett gäng vänner för middag!

________________________________________

Translation: I mentioned it earlier this week – but yesterday I went to Gothenburg to be the host on stage when Nelly.com invited all their employees for the annual Christmas Party! Such a great and fun night and of course honored to be a part of the evening. I notice that I really enjoy this kind of missions! I wore 3 different dresses during the night and here’s one of them, how dreamy? Maybe the dress for New Year’s Eve? Now: meet up with friends for dinner!


27 kommentarer27 kommentarer om “ABOUT LAST NIGHT”

  Gud vad snygg du är! Klänningen var verkligen amazing på dig.

  Reply

  simply gorgeus! love the dress!

  patricialopman.blogspot.com.es

  Reply

  vilken paljettdröm! så snygg rygg med <3

  Reply

  This dress is a challenge for some girl , but for you it is you wonder, amazing picture!

  sarah xx

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.