Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:05 | November 28, 2015

ABOUT LAST NIGHT

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dress, HERE

Jag nämnde det ju halvt här tidigare i veckan – men igår drog jag alltså till Göteborg för att vara konferenciär när Nelly.com bjöd in alla sina anställda till sin årliga julfest! Väldigt lyckad kväll och såklart en ära att få vara med och hålla i kvällen. Får verkligen mersmak av sånna här grejer/uppdrag!! Jag bar 3 olika klänningar under kvällen och här är en av dem, hur dröm? Ovanligt mjuk och följsam för att vara 100% paljetter. Nyårsklänningen kirrad här kanske? Nu: möta upp ett gäng vänner för middag!

________________________________________

Translation: I mentioned it earlier this week – but yesterday I went to Gothenburg to be the host on stage when Nelly.com invited all their employees for the annual Christmas Party! Such a great and fun night and of course honored to be a part of the evening. I notice that I really enjoy this kind of missions! I wore 3 different dresses during the night and here’s one of them, how dreamy? Maybe the dress for New Year’s Eve? Now: meet up with friends for dinner!


27 kommentarer27 kommentarer om “ABOUT LAST NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här