Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:58 | November 29, 2015

LET’S SWEAT

Lisa-Olsson-WOW-Her

Get my workout look above! 1. HERE 2. HERE 3. HERE

 Här har ni en träningslook för Reebok i kollage-form! Sport-BHn med strap-detaljen i ryggen använder jag jämt nu. Har helt enkelt överfört förkärleken tillä det på vanliga toppar även på träningskläderna nu! Redan första advent idag?! Väldigt mysigt dock. Vi drog en vända på stan för ärenden innan vi satte igång att måla här i lägenheten – andra lagret läggs nu och jag är så spänd på resultatet att jag överväger att skippa sömn inatt haha. Håll tummarna att det blir som vi tänkt oss! Hoppas att ni får ett härligt slut på veckan. G’night

____________________________________

Translation: Here’s a workout look from the Reebok shoot as a collage! The sports bra with the strap detail in the back is my favorite nowadays. Love that detail! Crazy that we’re getting closer and closer to Christmas?! Cozy though. We did some errands earlier today before we started painting here in the apartment – the second layer is getting on right now and I’m so thrilled to see the result that I’m actually thinking about skipping sleep tonight haha. Keep your fingers crossed that it’ll turn out the way we’re hoping! Hope you all get a great end of this week. G’night


4 kommentarer4 kommentarer om “LET’S SWEAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här