Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:45 | November 30, 2015

ALL TIME ESSENTIALS

Lisa-Olsson-Jewelry

1. here! 2. here! 3. here! 4. here! 5. here! 6. here! 7. here! 8. here! 9. here! 10. here!

Ahhh, fan vad grymma ni är! Tack för alla tips hittills i inlägget under, ska kolla in ordentligt imorgon. Och lite som en indirekt inblick i min garderob, så är ju guldiga smycken – oftast tunna och alltid många, mer eller mindre ett måste för mig att bära. Varje dag. Jag känner mig verkligen naken om jag inte bär i alla fall något runt halsen eller drar på några ringar på morgonen. Och eftersom att jag alltmer börjar tycka att det är värt att lägga den där extra slanten på smycken som faktiskt håller, så är det ju extra härligt när man kan ta chansen medan Shopbop har en stor pågående rea. Hittar alltid mina favoriter där! Nu ska jag få undan lite företagsfix innan sängen kallar. Puss!

____________________________________

Translation: Ahhh, you’re the best! Thank you for giving your tips in the post earlier today, I’ll check it all out tomorrow. And as a little insight in my wardrobe, gold jewelry more or less an everyday must for me. I basically feel naked if I don’t wear any necklaces or put on some rings in the morning. And since I’m starting to feel that it’s worth to put a little extra focus on quality when it comes to the jewelry category, it’s of course both good and dangerous when you can take the chance to look during Shopbop’s big sale. I always find my favorites there! Now I’m gonna get some company must do’s before I’m going to bed. Love!


4 kommentarer4 kommentarer om “ALL TIME ESSENTIALS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här