Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/November
16:42

WALL ART

Lisa-Olsson-Posters

Photos via tumblr, pinterest

 

Heej på er! Hoppas att veckan startat bra so far. Blev en tvättmorgon och sen äntligen tid hos Marre på salongen för att fräscha upp håret. Bästa känslan! Håller på för fullt och jagar efter tavlor/posters att klicka hem till väggarna. Vi lär ösa på rätt mycket på ett par av väggarna så vi behöver nästan kvantitet före kvalité för en gångs skull, haha. Är det någon av er som har tips på just detta så kommentera gärna!! Alla tips är guld. Så länge får ni lite inspo här ovan. Hörs senare ikväll! So long

_____________________________________

Translation: Hey you! Hope you’ve had a great start of the week so far. Had a laundry morning and then finally time at Marre’s salon to get fresh hair again. Best feeling! I’m right now searching like crazy after paintings/posters to buy and put on the walls. We’ll probably get many of them so we also need quantity before quality for ones, haha. If you have any good tips on places to look, please leave a comment!! Every tip is gold. Until then here’s some inspo above. Talk more later tonight! So long


21 kommentarer21 kommentarer om “WALL ART”

  Ladda ner ett program och gör dina egna, då får du dom precis hur du vill istället 🙂
  Sketch brukar jag använda mig av på min mac. Tips tips!

  Reply

  Jag håller på med konst i form av modeillustration och abstrakta verk, du kan gärna ta en titt på instagram @Josefinaisabelle eller min hemsida josefinaisabelle.se! Annars skulle jag tipsa om Society6 (dom har allt från olika artister över hela världen!) Happy hunting 🙂

  Reply

  Mapiful! Där kan man få fantastiskt fina kartor på precis den plats man vill! Jag ska beställa en kartbild på vårt landställe t.ex.! Skulle förresten hemskt gärna vilja följa din på tumblr, vad heter du där? 🙂

  Reply

  Så fin inspo! Fotografiska har öppnat en affär i Sergel/Plattan, var där idag och de har många fina posters 🙂

  Reply

  I know a German website which has cheap and really nice posters – juniqe.de – maybe you should check if the ship to Sweden, too 🙂

  Reply

  Fotografiska har webbshop med mycket fina fotoprints. Annars society6 eller etsy.
  Älskar alla prints av Lisa Ekstöm också.

  Reply

  Vi har satt knoppar i en massa av hålen i väggarna och så har vi snurrat snygga rep och ljusslingor runt knopparna huller om buller. Det blev supersnyggt 😀

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.