Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/December
21:09

THROWBACK

Lisa-Olsson-aussie-lifeLisa-Olsson-aussie-life-6Lisa-Olsson-aussie-lifeLisa-Olsson-aussie-life-2Lisa-Olsson-aussie-life-5Lisa-Olsson-aussie-life-3

Photo 1, 3, 4 & 6 borrowed from Sara

Att man längtar tillbaka och drömmer sig bort till en viss resa man gjort är ju inget ovanligt och det gör vi nog alla, men vår Australien resa sticker verkligen ut. Kommer lätt vilja åka tillbaka dit igen, och gärna då under en längre tid. Därför vill jag passa på att påminna er om att ta chansen att söka om att få Aussie’s Aussome Job där jag sitter i juryn i år! Vinnaren får som sagt jobbet som deras Instagram Manager på plats nere i Australien under 6 månader, ett kreativt drömliv med lön dessutom. Ansöka gör du här och den 7 januari kommer 20 stycken nominerade av oss i juryn att presenteras på sidan samt på @aussiehairofficial på Instagram. Taggad på att gå igenom bidragen, bara en vecka kvar! Nu ska jag städa i ordning lite här hemma och sen kasta mig i soffan och kolla på Bron (HELT fast, har ni sett det?) resten av kvällen. Puss!

_________________________________

Translation: Dreaming back to a special travel is quite common of course, but the Australia trip was definitely something extra. I just have to go back sometime, and hopefully for a longer stay. That’s why I also want to remind you about the Ausie competition for their Assume Job that one of you can win – which means that you become their Instagram Manager located in Australia during 6 months, being creative and getting payed at the same time. Apply for it here and get some more info! Only one week left now, and on the 7th of January 20 nominees by us in the jury will be presented on the website and at @aussiehairofficial on Instagram. Now I’ll do some cleaning here at home before I’m ready for some series all night long. Love!


11 kommentarer11 kommentarer om “THROWBACK”

  åh gud förstår att du längtar tillbaka dit. Vill också till Australien snart, var i sydney för 12 år sen men minns ju inget. fail 🙁

  Reply

  Ser helt fantastiskt ut.!! jättesnygg “buss” på parkeringen!!

  Reply

  Ja BRON är så himla beroendeframkallande och BRAAAAAA

  Reply

  Alltså AHHHH eller hur?! Känns mig deppig nu när man sett klart allt, haha…

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.