Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/December
17:48

SPIN MY PLANET

 

En del av er kanske minns att jag postade en del “spin-bara” outfitbilder här på bloggen förut? Michael som jag samarbetade mycket ihop med då för att skapa dessa, bestämde ju sig för att ta tekniken vidare och skapade appen Spin My Planet som jag tipsat er om innan. Så ni som liksom jag är lite nörd när det kommer till att fotografera, alltid ha mobilkameran nära tillgängligt både till vardags och när man är på resande fot eller som bara allmänt tycker det är roligt att få vara lite kreativ – ladda ner appen till era smartphones här! Svajpa över bilden här ovan så förstår ni hur tekniken fungerar, sen är det bara att testa loss själv och dela på sin egen profil. Det jag personligen gillar är att det i första anblick ser ut som en vanlig stillbild, men att man själv kan styra genom att dra över bilden fram och tillbaka och ge bilden liv. Ni hittar mig under “Lisaplace” där. Dela gärna med er av era egna konton här om ni vill, hade varit kul att få se! Spinna på!

____________________________

Translation: Some of you may remember that I used to post outfit photos that you could “spin” to create movement before? Michael who I collaborated a lot with to create them then decided to take advantage of the whole technique to create an app called Spin My Planet that I’ve also told you about before. So if you’re like me, a nerd when it comes to taking photos and always having the mobile phone camera nearby in my daily life or just simply thinks it’s fun to be a little creative – you should download the app to your smartphones here! Swipe the picture above to make it spin and you see how it works, then just try it out yourself and share on your profile! You find my account under “Lisaplace”. Keep spinnin’!

 

 


5 kommentarer5 kommentarer om “SPIN MY PLANET”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.