Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

31
/December
17:41

FAVORITE PHOTOS OF 2015

LisaOlsson_CapeTownGrottoBay1 Lisa-Olsson-Biarritz-White-Dress-5  3_MG_4832-Edit - Photo by Fabian Wester206_MG_3314---Photo-by-Fabian-Wester 26_MG_0155 - Photo by Fabian Wester 105_MG_1062---Photo-by-Fabian-Wester LisaOlsson-white-suit-yellow1     270_MG_2671 - Photo by Fabian Wester 6_MG_8409 - Photo by Fabian Wester LisaOlsson-fluffy-bag1 LisaOlsson-Brooklyn-Bridge3 LisaOlsson-NellyPoolParty2 janni-deler-ibiza-nellypoolpartyDSC_3002  Lisa-Olsson-Zarautz-Surf Lisa-Olsson-Manners-Apparel-Vacay-3Lisa-Olsson-Paris-Stripes-5 Lisa-Olsson-Midsommar-7 Lisa-Olsson-Midsommar-9 Lisa-Olsson-CUBE-Summer-Dinner Lisa-Olsson-CUBE-Summer-Dinner-7 Lisa-Olsson-Roadtrip-5 Lisa-Olsson-greece-3 Lisa-Olsson-Hydra-Island-Outfit   Lisa-Olsson-jungleLisa-Olsson-Greece-Yacht-Week-18 Lisa-Olsson-Boston-Spartan-Race-8  Lisa-Olsson-Lisa-Olsson-Mister-French-7   Lisa-Olsson-Flower-FieldLisa-Olsson-Berlin-3   Lisa-Olssoln-Marbella2 Processed with VSCOcam with hb2 preset Lisa-Olsson-Camp-Life

Så många anledningar att vara lycklig och tacksam över hela 2015, det har på många sätt varit det absolut bästa och galnaste året i mitt liv. Här är några favoritbilder! Nu gör vi oss redo för att fira in 2016 – Gott nytt år världens bästa läsare och TACK för att ni följer, gillar, kommenterar och motiverar mig. Det betyder mycket för mig. Puss!

___________________________

Translation: So many reasons to be happy and thankful over 2015, it’s been the best and most crazy year ever for me in many ways. Here are some favorite photos from it! Now let’s prepare to celebrate the beginning of 2016 – Happy new year the world’s best readers and THANK you for following, liking, your comments and for motivating me. It means a lot to me. Love!


22 kommentarer22 kommentarer om “FAVORITE PHOTOS OF 2015”

  Helt magiska bilder men måste man välja en favorit är det den där du och din kärlek står i solen och din kärlek till honom verkligen lyser igenom hela bilden! Åhhh blir glad bara av att se på den 😀 Gott Nytt År Lisa 😀

  Reply

  Det är nog ärligt talat min absoluta favorit från året också! Pirrar så galet jäkla mycket inom mig!! Detsamma 🙂

  Reply

  helt underbara bilder, vilket år du verkar haft! <3

  Reply

  Otroligt mycket vackra bilder! Hoppas du får möjlighet att uppleva lika mycket fint 2016 Gott nytt år! 😀

  Reply

  Nice photos!

  I was wondering if you can make a post where you show some old pictures from your archive, from your “early days” as a blogger? 🙂 I started following your blog many years ago (I remember the first post I saw was where you wore a white bathrobe at your summer house, must have been 7 years ago or something). I think many would like a throwback-post.

  Happy new year, from Norway

  Reply

  Thanks Irene!!
  Haha, that would actually be really fun (and a bit scary haha…). My dad just told me that they still got an external hard disk at their place with old photos from my early blogging years, so I’ll definitely bring it with me next time I see them 🙂

  Happy new year to you and hope you’ll keep following!

  Reply

  Gud vilka harliga bilder! Allihopa verkligen!! Du ar sa himla inspirerande! Gott nytt ar!

  Reply

  Vilka magiska bilder!! Älskar den bland prästkragarna. Gott nytt år!

  Reply

  magiskt år! magiska bilder! gläds med dig, inte minst för du funnit kärleken till finaste Tim. Önskar er Gott Nytt År

  Reply

  Tack så mycket! Ja kärleken är det bästa som hänt 2015. Kram!

  Reply

  Oj, wow vilka magiska bilder! Hoppas du får en superfint 2016, önskar dig all lycka till med allt och ett gott nytt år! 🙂

  Reply

  Really all photographs are looking spanking . So much thanks and i appreciate your well post .

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.