Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:10 | January 2, 2016

NEW YEAR

Lisa-Olsson-New-Years-Eve Lisa-Olsson-New-Years-Eve2

Dress, adlink here!

 Hoppas att ni alla fick ett grymt avslut på 2015 och en lika bra start på 2016 so far! Undrar hur många pizzor som såldes igår. Jag bidrog i alla fall. Här har ni min look kvällen till ära, hade faktiskt beställt och planerat en annan klänningen men den är fortfarande fast någonstans i Tyskland så det sket sig, haha.

2015 har varit ett väldigt galet, roligt och hektiskt år. Jag har fått resa mer än någonsin, lärt känna nya människor, stressat för mycket, flyttat runt hela året utan att trivas för att sedan äntligen köpa en lägenhet och få en trygg punkt i Stockholm – och framför allt så har jag träffat min stora kärlek, som jag aldrig ens vågat drömma om.

Det är nästan lite komiskt hur skönt det kan kännas med ett helt nytt, ännu tomt år framför en rent mentalt – men jag är lite extra taggad inför just 2016. Jag har inte satt några konkreta löften men detta ska bli året av struktur, rätt prioritering, att ta hand om sig själv och hårt jobb. Bloggen ska vara bättre än någonsin (okej, jag har nog undermedvetet satt lite löften ändå). Och jag håller på att spricka av förväntan inför en stor grej som är på gång nu under årets första kvartal. Hoppas att ni är med mig, ni är bäst! Nu ska jag sätta mig och svara ikapp på era kommentarer efter julledigheten, hörs senare. Puss!

____________________________________

Translation: Hope you all got a great end of 2015 and a great start of 2016 so far! Here you have my look for the evening, I was actually planning to wear another dress that I ordered but it’s still stuck somewhere in Germany so changed plans, haha. 

2015 has been a crazy, fun and hectic year. I’ve got the chance to travel a lot, get to know new people, been stressing too much, moving around to then finally buy an apartment and getting a safe spot in Stockholm – and above all I’ve met my big love, that I haven’t even dared to dream about.

It’s almost a little funny how good it can feel to have a new, yet empty year ahead of you mentally – but I’m extra excited for 2016. I haven’t made any real promises but I want this to be the year of structure, planning, right priorities and hard working. The blog will be better than ever (OK, obviously I have made some promises). And I’m starting to get sooo excited about a big upcoming thing in the beginning of this year. Hope you’re with me, you’re the best! Now I’ll reply to your comments after the Christmas Holidays, talk soon. Love!


25 kommentarer25 kommentarer om “NEW YEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här