Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:22 | January 5, 2016

STHLM SNAPSHOTS

Lisa-Olsson-Snapshots-Stockholm Lisa-Olsson-Snapshots-Stockholm-2 Lisa-Olsson-Snapshots-Stockholm-3 Lisa-Olsson-Snapshots-Stockholm-5 Lisa-Olsson-Snapshots-Stockholm-4DSC_5083-Redigera Lisa-Olsson-Snapshots-Stockholm-6

Ett gäng mixade bilder från de senaste två veckorna! Gaaah vad kallt det har blivit och på det så verkar alla ligga hemma sjuka nu? Jag trycker i mig extra mycket vitaminer och ingefära i alla former desperat för att förhoppningsvis slippa. Istället har jag galet ont i tänderna eftersom att visdomständerna bestämde sig för att säga hej, haha. Ej välkomna. Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett pass Barre (börjar fastna!) och sen fortsätta jobba här. Puss så länge!

_________________________________

Translation: A bunch of mixed photos from the last two weeks! Gaaah it’s cold outside now and feels like everyone’s laying home sick atm? I’m eating more vitamins than ever and a lot go ginger to hopefully avoid it. Instead my teeth hurts since my wisdom teeth decided to say hi, haha. Pain. Now I’ll get in the shower after a Barre workout (love it!) and then keep on working here. Love!


21 kommentarer21 kommentarer om “STHLM SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här