Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07
/January
17:46

BEIGE LOVE

Lisa_Olsson_Nike_Air_Force_One_Flax6 Lisa_Olsson_Nike_Air_Force_One_Flax3 Lisa_Olsson_Nike_Air_Force_One_Flax5

Nike Air Force One Flax

Man lär ju inte bli ensam om dessa direkt, men ahh vad min eviga kärlek till beige/nudetoner har alldeles för svårt att motstå det här. Och när jag högg tag i ett par till mig i butiken igår, passade jag även på att köpa ett par till Tim att överraska honom med. Nu kan vi matcha, haha! Lite komiskt då det allvarligt händer flera gånger i veckan att vi upptäcker att vi omedvetet dragit på oss i princip samma outfits/färgskalor samma dag.

Annars då? Startade dagen med ett morgonpass på gymmet som jag ska försöka vänja mig vid istället för träning på eftermiddagen eller kvällen. Känner helt enkelt inte att jag har samma kraft i kroppen tidigt på morgonen, men bara man kommer in i det! Så jäkla gött att vara klar med gott samvete resten av dagen sen ju. Nu ska jag dyka ner i mailen här ett par timmar, hoppas att ni får en fin kväll! xx

_______________________________

Translation: Probably not gonna be alone with these, but ahh with my long love for beige/nude tones I simply couldn’t resist. And as I bought myself a pair in the store yesterday, I grabbed them for Tim too to surprise him. Now we can match each other, haha! Funny because it seriously happens several times a week that we notice that we unconsciously wear almost the same outfits/color palette the same day.

Anyhow – started the day with a morning workout that I’ll try to get used to instead of training in the afternoon or evenings. I never feel as strong in my body when working out in the morning, but as long as you just make it a routine! Such a good feeling to be done with good conscience during the rest of the day. Now I’ll dive into the mail inbox for the next two hours, hope you have a great evening! xx


14 kommentarer14 kommentarer om “BEIGE LOVE”

  Jag verkligen tycker om att träna på morgnarna! Typ let’s get this over with haha 😀

  Reply

  Haha ja, det är helt enkelt bara att vänja sig och ta en extra stor kaffe när man vaknar 😉

  Reply

  Vilken affär köpte du dom i? 🙂

  Reply

  Jag köpte mitt par hos Foot Locker på Mall Of Scandinavia och Tims par på Caliroots 🙂

  Reply

  Sjukt snygga skor!
  Hursomhelst, hur har du fått till väggfärgen/-texturen? Anställt någon eller fixat själv?
  Grym blogg!

  Reply

  hur ska du styla dig med dom skorna? har också ett par såna men svårt och veta vad man ska ha på sig till dom kan du inte skriva lite om vad du kan tänka dig ha det till dessa? både nu på vintern och sommaren

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.