Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:04 | January 9, 2016

INSPO FOR OUR BEDROOM

Lisa_Olsson_Bedroom_Inspo

Photos from Ellos, H&M, Pinterest

Hej favoriter! Hoppas att ni har en skön helg. Själv har jag redan hunnit gå på bio två gånger haha, “En man som heter Ove” igår och “In the heart of the sea” idag på dagen – se båda!! Har hängt med min syster och hennes sambo hela dagen och efter bion drog vi och käkade varsin burgare. Bra lördag. Ikväll har jag och Tim bestämt oss för att sitta här hemma och viba ihop oss lite dels inför Marrakesh nästa vecka, samt ett annat projekt som vi förhoppningsvis kan landa i februari! Har suttit och samlat lite sovrumsinspo på nätet nu senaste timmen och passade på att slänga ihop en del i ett kollage här. Ni har ju önskat att jag delar med mig av lite hur vi tänker oss och har för idéer nu när vi är mitt i inredningsfasen av lägenheten. I sovrummet har vi ju som ni vet redan målat grått med kalklitir som ger den där lätt flammiga betongkänslan, och i övrigt har vi börjat/kommer vi satsa på att ösa på med sängkläder i 100% linne, mycket plädar och lager på lager känsla överlag i sängen. Allt i lite mixade mörka toner. Vår Hilding Anders säng som jag kan berätta mer utförligt om sen är ren magi (!!) och jag har på riktigt aldrig sovit så gott som nu. Nu måste vi bara hitta en sängkappa som passar till en hög säng…längtar efter att få visa er snart! Puss

___________________________________________

Translation: Hey favorites! Hope you’re having a great weekend. I’ve already went to the cinema twice haha. I’ve been hanging out with my sister and her boyfriend all day and after the movie we went and ate burgers. Good Saturday. Tonight Tim and I have decided to just vibe ideas at home for Marrakesh next week and another project that we can hopefully do in February! Did some bedroom inspiration search on the internet before and collected some of it in the collage above. Some of you asked me to share our thoughts and ideas now when we’re right in the middle of decorating the apartment. So in the bedroom we’ve already painted grey with kalklitir as you know, and now we’ll put a lot of bed clothing in 100% linen, throws and overall create a layered look for the bed. Everything in mixed darker tones. Our Hilding Anders bed that I’ll tell you a bit more about later is seriously pure magic (!!) and I’ve never slept as good as now. Now we just have to find a fitting bed skirt for a high bed. Looking forward to showing you soon! Love


17 kommentarer17 kommentarer om “INSPO FOR OUR BEDROOM”

  Tycker du borde visa mer bilder från din lägenhet så nyfiken hur de går 🙂

  Reply

  Självklart, I’m on it! Lovar att ni kommer att få ta del av mycket bilder efterhand snart 🙂 Kram!

  Reply

  jag vill verkligen ha en sådär fluffig säng med duntäcken. DRÖMMEN!! låter som du har en mysig helg med :))

  Reply

  Ja jag håller med, speciellt den här tiden på året också!! Kram 🙂

  Reply

  Just love the pics! And also im curiour what you make your oh so pretty collaged with? Xx

  Reply

  I always edit my photos and make my collages in Photoshop 🙂 Try out PicMonkey.com too, makes it even easier! xx

  Reply

  Åh jag är också på jakt efter en sängkappa till en hög säng! Looova att hojta om du hittar någon. Deal? Bra! kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här