Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:45 | January 10, 2016

ONLINE MUST-HAVES

Lisa_Olsson_9_Faves

1. here! 2. here! 3. here! 4. here! 5. here! 6. here! 7. here! 8. here! 9. here! (adlinks)

Ett gäng (farligt) klickvänliga plagg att frossa i denna söndag. Allt i svart, beige och roströda toner – som gör sig väldigt bra tillsammans dessutom. Hitta din favorit! Jag brukar faktiskt alltid vara som mest shoppingsugen under början av året, troligtvis på grund av att man är sugen på en nystart när det gäller allt annat 😉 Och medan Sverige levererar minusgrader och snö så kan man väl få passa på att ladda upp med lite nyckelplagg i garderoben för att hålla humöret uppe? Har dille på straps av alla slag på underkläder eller urringningar och nr 9 får mig plötsligt att bara vilja glida omkring i långa, stickade längder och boots. Har haft en väldigt lugn söndag i form av strosande på stan ett par timmar, fix här hemma och måsten som bokföring etc. Redo för ny vecka imorgon! Ha en fin kväll allihop, puss

_______________________________

Translation: A bunch of (dangerously) click friendly pieces to buy this Sunday. All in black, beige and rusty red tones – which also makes a really good combination. Find your favorite! Actually I always eager for shopping the most in the beginning of a new year, probably because of the fact that you normally feel like you need a fresh start with almost everything 😉 And while Sweden’s just delivering -10°c and snow, why not spoil yourself with some key pieces to the wardrobe to stay in a good mood? I’m craving straps a lot right now both on lingerie and necklines and nr 9 makes me suddenly makes me wanna walk around in long lengths and boots everyday from now on. Anyhow, I’ve had a really relaxed Sunday strolling in town for a couple of hours and then som must do’s like accounting etc. Now I’m ready for a new week! Hope you all have a nice evening, love


7 kommentarer7 kommentarer om “ONLINE MUST-HAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här