Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:09 | January 13, 2016

HELLO MOROCCO

Lisa-Olsson-marrakech-day1-3 Lisa-Olsson-marrakech-day1-4 Lisa-Olsson-marrakech-day1-2

Touchdown Marrakesh! Efter 06 flighten imorse och endast två timmars sömn börjar tröttheten komma ikapp en lite nu – men jäkligt gött att vara här. Jag och Timpa kom tillbaka till hotellet för en stund sen och tänkte svira om direkt för middag ikväll. Deras tajine här lär det ju ätas av en om dagen kommande veckan, haha. Känner på mig att vi kommer sova som bebisar inatt sen innan vi är redo för en heldag av materialsamlande på olika locations imorgon! Hörs snart hjärtan!

_______________________________

Translation: Touchdown Marrakech! After the early 6 o’clock flight this morning and only two hours of sleep the tiredness is starting to get real – but so nice to be here. Tim and I just got back to the hotel and are soon ready for a dinner out tonight. Will probably eat a lot (!) of their tajine this upcoming week, haha. And I’m pretty sure we’ll sleep like babies tonight before we’re ready for a full day of collecting material at different locations tomorrow! Talk soon favorites!


35 kommentarer35 kommentarer om “HELLO MOROCCO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här