Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:07 | January 17, 2016

1000 CARPETS

Lisa-Olsson-white-dress-marrakech-3 Lisa-Olsson-white-dress-marrakech-2 Lisa-Olsson-white-dress-marrakechDress, H&M. Sunglasses, Rayban. Arm Cuff, ASOS. Shoes, Victoria Törnegren for NLY Design. Bag, Zara.

Så här gled jag runt idag! Älskar den här klänningen, så slapp och skön i materialet. Överväger starkt att ersätta hela mitt bagage som jag har med hit med mattor istället kan jag säga. Ta 50 kvm heltäckningsmatta hemma till en ny nivå tänker jag. Hur som helst, kom tillbaka till hotellet efter middag för en stund sen och känner att jag nog lär slockna på nån sekund ikväll. Lätt att avgöra när det tar tre gånger så lång tid att skriva en fullständig mening än normalt. Hörs mer imorgon babes! G’night!

____________________________________

Translation: My look for today! Love this dress, so soft and relaxed in the material. Seriously considering replacing all my luggage I brought with me here with carpets instead. Taking the carpeted floor to a whole new level I’m thinking, haha. Anyhow, just got back to the hotel after dinner and I’m sure I’m gonna fall asleep after one second tonight. Talk more tomorrow babes! G’night


25 kommentarer25 kommentarer om “1000 CARPETS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här