Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:58 | January 21, 2016

CACTUS SQUAD

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

Dress, Nelly (coming soon!). Arm cuff, ASOS. Rings, H&M. (adlinks)

Ahhh vad jag fick vårcravings när jag redigerade dessa bilder?! Håll ut, håll ut. Är tillbaka på hemmaplan igen och det var faktiskt längesen det kändes så skönt att vara tillbaka i Stockholm som nu! Kallt men soligt och fint. Och så är det ju den där känslan av att få sova i sin egen säng, hehe. Jag gillade verkligen Marrakech med alla vackra locations och arkitektur (!!), men blev ganska mätt i slutet på att det knappt gick att gå vi tjejer längs gatorna utan att få alla möjliga kommentarer slängda på sig. Hur som helst, har hängt på office idag och om nån timme ska jag möta upp min syster och hennes sambo för middag ikväll. Till helgen sen blir det Malmö en sväng! So long

__________________________________

Translation: Ahhh what cravings for spring I got when I edited these photos! Hang in there, hang in there. Actually it was a long time since it felt so good to be back in Stockholm like now! Love our bed, haha. And I really liked Marrakech and all the beautiful locations and architecture (!!), but in the end I got pretty tired of not being able to walk us girls along the streets without getting all kinds of comments thrown at us. Anyhow, office day today and in an hour I’m meeting up with my sister and her boyfriend for dinner together tonight. Later this weekend I’m off for a Malmö visit! So long


17 kommentarer17 kommentarer om “CACTUS SQUAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här