Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:21 | January 24, 2016

TELL ME!

Processed with VSCOcam with a6 preset

 

Morning söndag! Så mysigt att vakna upp och käka långfrulle med familjen här i Malmö och bara få lite kvalitétstid. Ska hoppa in i duschen nu och sen möta upp Karna för resten av dagen/kvällen, längtat efter henne! Men hörni – jag babblar ju här dagligen om allt eller inget om mig själv, vad jag gör och delar mina bilder. Idag är jag sugen på att höra mer om ER! Vore därför så sjukt kul om ni orkar ta en minut och dela med er lite här i kommentarsfältet.

Vart bor du? Ålder? Vad jobbar du med/pluggar du? Hur länge har du följt mig? Hit me!

____________________________________

Translation: Morning Sunday! So cozy to wake up in Malmö having a long breakfast together with my family to get some quality time. Now I’m gonna take a long shower and then meet up with Karna for the rest of the day/evening, so excited to see her again! But hey – I’m posting photos here everyday and sharing both small and big things with you on a daily base. But today I want to know more about YOU! Would be so fun if you wanna take one minute and share a little here in the comment field.

Where do you live? Age? What do you work with/study? For how long have you been following my blog? Hit me!


163 kommentarer163 kommentarer om “TELL ME!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är en 22-årig tjej bosatt i Lund som har följt dig sedan flera år tillbaka! Jag har alltid tyckt om att fota och en kille jag umgicks med för….6 år sedan (shitt vart tog den tiden vägen??) berättade om en tjej i hans klass som bloggade! Jag hittade in här och sen dess har jag bara hängt med 🙂 Jag tycker att din stil är så spot on och dit liv som ung entreprenör är väldigt inspirerande! Keep on!

  Reply
 • Hej fina fantasika Lisa!
  Jag är 19 år, bor i Gamla Stan, Stockholm. Jobbar med film! Har följt din blogg från start nästan. Så länge jag kan minnas med andra ord haha. Sjukt inspirerande och bra filmer/foton!
  Ha det bäst
  Sara

  Reply
 • bor i Stockholm, 25 år gammal, jobbar som inköpskoordinator på ett av Sveriges största företag. Har läst din i blogg i säkert fem år nu. Det var en av de första jag började följa och sen har det bara rullat på. Vet inte riktigt varför jag läser den nu dock, finns inget som inspirerar, men det är ju kul att hänga med i vad som händer gällande de svenska bloggarna

  Reply
 • Heter Elin, är 21 år och bor i Göteborg med min pojkvän och vår mops och pluggar till sjuksköterska (barnmorska) 🙂 jag har nog läst din blogg i drygt 1 år, tycker du är så himla snygg och inspirerande och langar alltid grymma bilder och outfits! 🙂

  Reply
 • Jag är 23, bor i Uppsala och pluggar ekonomi. Jag har läst din blogg sen start typ – dvs när du sydde egna kläder och jämt hade håret i en stor knut mitt på huvudet haha 🙂 Älskar din blogg!

  Reply
 • hi lisa! i`m from abania. i work like a travel agent. i follow you from a year now and i get really inspire. thank you. lots of love

  Reply
 • Sorry, `albania.

  Reply
 • I’m Pia, 20 yrs old and I live in Ljubljana, Slovenia. I study psychotherapy and work as a swim instructor, my true passion is my fashion, I run a personal style blog called Lunjasky.
  I love your blog! YOur style is incredible 🙂
  lunjasky.wordpress.com
  Lunjasky bloglovin

  Reply
 • Hej Lisa! Jag är en 20 årig tjej som bor i Umeå och är en resejunkie. Jag jobbar små perioder sen far jag ut och reser, sen kommer hem och jobbar igen och jobben brukar variera mellan resturang, förskola och inom vården. Din blogg har jag utan att överdriva följt så länge jag kan minnas. Jag kommer till och med ihåg när du var med i en intervju i tidningen Frida eller om det nu var någon annan. Minns så starkt att du hade en väska från om det var antingen din farmor eller mormor. Hade ögonen på den väskan för tyckte den var såå snygg. Eller dina outfit bilder framför en liten friggebo. Med andra ord har jag hängt med din blogg och inspirerats av din stil under en lång tid. Du verkar vara en helt fantastisk brud och jag tror verkligen du kommer att lyckas STORT här i livet. Lycka till med allt, och tack för en fantastisk och inspirerande blog!

  Reply
 • I’m 19 years old and from northern Finland. I work at Glitter(the jewelry/accessories store) and with my blog Picture Me. I’m studying for entrance exam to get into Uni(economics). I know that in Sweden you don’t have entrance exams to universities, so I’ve also thought about applying there. Jag talar svenska också 😀 and it’s partly the reason why i also read your blog – to read swedish more! But yeah, i love your style and photography and i’ve been reading your blog for couple of years i think. 🙂 xx

  Reply
 • Heeeyheey 😀

  Bor i Danmark och pluggar till tandläkare, har följt din blogg sedan 2009, heelt sjukt hur fort tiden flyger iväg.. Verkligen kul att se hur din karriär bara blomstra sig större med tiden.

  Lycka till med allt. 🙂

  Reply
 • Hej Lisa!

  Jag heter Natalie, blir 24 år nu i mars och bor i Västerås 🙂 Jobbar just nu inom hemstädning men min dröm är att bli socionom! Jag har läst din blogg sedan du fyllde 15 tror jag och fick en jättestor ben & Jerry glasslåda hahaha!! Kommer ihåg att jag blev så avundsjuk på det 😉

  Reply
 • Jag är 22 år gammal och jobbar på en klädbutik i Oslo. Innan jag flyttade till Norge så bodde jag i Umeå och jag har läst din blogg så länge jag kan minnas, sedan 2007 faktiskt. Du har gett mig en hel del inspiration under alla dessa år, bättre självförtroende och du har lärt mig att våga drömma högt. Som du sa “om dina drömmar inte skrämmer dig, är de inte nog höga” Så vill bara tacka dig för alla dessa underbara år och hoppas på ännu flera framöver. Du är grym Lisa!

  Reply
 • 30 years old, from Poland, I`m PhD in literature and already published my first (let`s hope that not the last) book, I have been reading your blog for about 1,5 half year (I think), like your style and aesthetic, clean forms, lines and natural tones. The only thing I miss are longer texts, would be nice to hear more from you, something like Kenza does on daily basis – but that`s only my personal opinion, besides you have your own unique style, different than Kenza, Janii etc. and that`s a plus 🙂
  hugs:*

  Reply
 • Jag är 22 år gammal från Finland, och har följt dig i typ 6 års tid 🙂 pluggar turism och älskar att fota, och får så mycket inspiration av dej! Du är bäst! 🙂

  Reply
 • Jag är 20 år gammal, bor i Halmstad och jobbar som servitris och barnskötare nu innan jag ska börja plugga. Jag kommer inte ihåg hur länge jag har följt din blogg men har gjort det mellan 1-2 år. Du ger mig så mycket inspiration till så mycket! Hoppas du håller på med vad du gör en lång tid framöver.

  Reply
 • I forgot to add that your photos and all visual part of the blog is mind blowing 🙂

  Reply
 • Where do you live? Age? What do you work with/study? For how long have you been following my blog? Hit me!

  Hi Lisa,

  I live in Denmark and I am 21. I am studying English and organisation communication and in my spare time I have my own blog + am a volunteer writer for a Danish website which writes about what is happening in Copenhagen. I think I have been following your blog for 5-6 years or something like that – a very long time. I love how it has developed over time, and how you and your blog have grown. Keep doing what you are doing 🙂 !

  Reply
 • Hej! Jag heter Camilla och jag är 25 år. Jag bor i en superliten ( men mysig) stad som heter Sala som ligger ca 1 timme ifrån Sthlm. Jag tror att jag började följa dig här lite sporadiskt efter att jag såg dig med den här( http://camillanorman.se/2013/january/vem-ar-lisa-olsson.html ) outfiten ( läderbyxor och pälsjacka, kan det bli bättre?!)och sen dess är jag hooked up på din stil 😛
  Jag själv jobbar på ICA och bloggar på sida av just nu. Mitt största intresse är träning och kläder
  ( fotografera är inte så tokigt det heller, men detta skitväder hjälper inte direkt till haha)och det är typ det som jag skriver om mest. Peppande inlägg om hälsa och om resor!

  Hoppas att du har en grym helg Lisa! Ta hand om dig 🙂

  Reply
 • Hi Lisa, my name is Liesa as well, just with an ‘e’ 🙂 I am 27 years old and I have been following your blog for a while now. I love your effortless style, scandinavian just know how to dress. I am studying communications sciences and try to establish my blog http://www.thefashionplaybook.de. It’s hard since there are so many bloggers out there. You really have to stand out to achieve something. So you can be really proud of yourself!
  All the best!
  Liesa
  http://www.thefashionplaybook.de

  Reply
 • Hej Lisa,
  Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas. En av de första jag började följa och som jag aldrig tröttnat på. Lite märkligt är att jag nog aldrig lämnat en enda kommentar genom alla år. Så det känns som på tiden nu.
  26, bor i Malmö, jobbar som företagsrådgivare på en bank.
  Älskar din blogg, den känns verkligen unik. Att du prioriterar kvalité framför kvantitet i allt från bilder till inlägg. Den känns så äkta utan att vara för privat. Din stil ska vi inte prata om, så grymt! Inspiration på hög nivå. Längtar till att få se din kollektion!

  Reply
 • Hej! Amanda heter jag och är 18 år och läser sista terminen på gymnasiet. Jag bor i Ulricehamn, en liten stad mellan Borås och Jönköping 🙂 Jag har följt din blogg i flera år. I början var det lite till och från, men det jag minns var när du tog studenten! Därifrån har jag följt din blogg hela tiden. Du är såå inspirerande, jag verkligen diggar din stil och älskar dina bilder!!

  Reply
 • Hej! Jag är en 21 årig tjej från Stockholm men just nu bosatt i Lund. Jag pluggar ATM medie-och kommunikationsvetenskap men drömmen är att till hösten läsa modevetenskap i Helsingborg!! Jag började följa dig för kanske 4 år sedan o jag tycker verkligen att din blogg har växt i mina ögon och blivit mycket bättre med åren. Älskar verkligen din stil både när det kommer till mode och inredning! Kram

  Reply
 • Jag är 23 år gammal och bor i Uppsala. Jobbar som sjuksköterska. Har följt dig sedan jag tror det var Kenza som länkade till dig, det va kanske runt 2009 eller nåt sånt.

  Reply
 • I´m from Finland! Age 19 and studying my last year at high school, trying to get place at law school for fall. Love ur blog x

  Reply
 • Hej! En tjej på 18 snart 19 år som bor i Göteborg och går sista terminen på gymnasiet. Spenderar större delen av min lediga tid till bloggen, att stå bakom kameran och träna. Kram!

  Reply
 • Jag är 23 år och bor i Göteborg! Jobbar på försäkringsbolag. Har följt dig i mååååånga år nu. Kan minnas hur jag ville efterlikna den knuten du brukade göra på insidan av t-shirts hehe lite oklart kanske.. vi hade mer liknande stil förr men kikar fortfarande in pga de fina bilderna och jaa why naaat???

  Reply
 • Dixi, 25 år gammal och bor i Trollhättan (40 minuter utanför Göteborg).
  Jobbar med mina sociala medier på heltid sen 2015 och har varit en trogen läsare ända sedan du var en liten plutt på 12 år 😀 Älskar att ha fått se din personliga stil utvecklats, värmer i hjärtat att se att du fortfarande har Karna och de andra tjejerna i ditt liv fast det gått så många år och har alltid vetat att du skulle bli en av de största bloggarna för du har ALLTID I ALLA ÅR levererat helt fantastiska bilder och texter till oss. Är också glad att du är mycket mer personlig idag jämfört med förr 🙂

  Reply
 • Tjo! 20 årig tjej från Göteborg och pluggar till Designingenjör på Chalmers tekniska högskola samtidigt som jag fotar en del på fritiden. Har följt din blogg så länge jag kan minnas, och kommer fortsätta göra det definitivt! Största inspirationskällan, det är du! Kram!

  Reply
 • Wow it looks amazing there. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hey Lisa, I’m 23 and I’ve followed your blog on and off for many years but can’t exactly remember how many. I’m Norwegian but I live in the Netherlands where I study architecture. Your pictures and style is amazing and you are a great inspiration 🙂

  Reply
 • Först och främst älskar jag din blog : )

  Jag 24år gammal och jag bor i Helsingfors i Finland. Jag jobbar hos Vagabond och studerar att bli kläder sömmerska. Jag har läst din blogg jättelänge.. Det har varit roligt att vara med i din resa : )

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  Reply
 • Hi, I’m 21 and I’m from Italy. I started reading your blog I think 5 years ago! Love this camel tone outfit!

  xx
  http://www.cherry-mag.com/

  Reply
 • Hej, jag är 21 och kommer från Finland, studerar idrott&hälsa. Har följt med dig ända sedan tiderna du använde avklippta toppar som kjolar ?

  Reply
 • 19 år gammal och bor i Umeå. Jobbar på en restaurang! Har följt din blogg i flera år, säkert sedan 2009-2010. Följde Karna och Felicia förut också, minns när du höll på med cheerleading.. Och en tyllkjol du köpte från H&Ms barnavdelning som jag köpte dagen efter du postat den på din blogg. Otroligt att se din stilmässiga utveckling!

  Reply
 • Jag är 20 år, bosatt i Skåne. Har följt dig sedan du var 14/15 tror jag! Tycker att du är en fantastisk inspirationskälla! Ha en fantastisk dag, puss

  Reply
 • Student, Bergen/Norge 21 år 🙂 har fulgt deg helt siden starten og fant deg på lookbook for mange år siden! Følger deg hver eneste dag:) du er så braaa

  Reply
 • Hei! Jeg heter Marthe, jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Jeg har studert foto i to år, og jobber nå freelance, jobber også på en aktivitetsskole med barn.

  Har vel fulgt bloggen din siden du var 13-14 tenker jeg og det er alltid veldig spennende å klikke seg inn på bloggen din!

  Håper du har en fin dag 🙂

  Reply
 • Jag heter Malin och bor i din vackra fina hemstad, Malmö 🙂 Jag är 22 år gammal och arbetar på en förskola med paus just nu för att studera! Jag har följt din blogg sedan…. 2005? Ett hiiiiimla bra tag iallafall! Kram

  Vart bor du? Ålder? Vad jobbar du med/pluggar du? Hur länge har du följt mig? Hit me!

  Reply
 • Ida, 20 years old from Copenhagen. Work for the Royal Danish Army and have been following you since like.. 2007?

  Reply
 • Hi Lisa! I’m Bertille, I’m 19 and I live in France. I study real estate and I work in a good pastry shop on weekend.
  I read your blog for 1 year I think, and I looove it! You are such an inspiring person!
  Love you, x

  Reply
 • Hello! I am from Caldas da Rainha, which is a small city in Portugal!!
  I’ve been following you for more than a year.
  I am 18 years old, and I am on university!
  I discovered you on Instagram, and I absolutely love your blog.

  Kissss,
  Carolina

  Reply
 • Hejsan!
  Frida heter jag och bor på västkusten, i en liten håla utanför Uddevalla. Jag pluggar sista terminen på samhäll, media – journalistik i Uddevalla, whoop whoop. Jag tror jag följt dig i nästan 1,5 år nu. Började följa dig för jag tyckte du hade fina bilder, sedan när jag verkligen började läsa så tyckte jag du verka vara en sådan härlig människa. Med båda fötterna på jorden liksom. Keep up the work, kram.

  Reply
 • Hi! I just started following your blog because Sandra Willer wrote about you and other bloggers on her blog, when you were all in Australia. Im from Denmark and im 16 years old. I study business in Denmark 🙂

  Reply
 • Emelie heter jag, 22 år, bor i Växjö men är egentligen från Skåne 🙂 pluggar just nu statsvetenskap på universitet och har följt dig enda sedan 2008 tror jag. Har alltid gillat din blogg och dina bilder. Fortsätt som du är, din blogg är jättebra! Kram!

  Reply
 • Hej!
  Jag heter Jennie, är 21 år gammal och pluggar! Just nu studerar jag språkteknologi vid Uppsala universitet men det känns inte riktigt rätt så till hösten hoppas jag komma in på ett kandidatprogram i Digitala medier! Jag bor ju då i Uppsala såklart, men är ursprungligen från Karlshamn, Blekinge! Jag har följt dig i flera år, är dock osäker på hur länge exakt haha. Älskar dina inredningsinlägg och ditt “down to earth”-sätt att formulera dig i dina inlägg! Dina outfits är ju så klart inte heller fy skam! Ha det bra!
  Kram!

  Reply
 • 26 ar gammal, ar fortillfallet i Bergen i Norge men flyttar snart tillbaka till Revelstoke, Kanada dar jag bott de senaste 4 aren och akt skidor. Jobbar som barista vilket ar jattekul men ska studera medicinsk massage terapeut nasta ar. Forutom skidor som ar mitt stora intresse har jag hallt pa med ashtanga yoga i flera ar. Jag har last din blogg fran och till i kanske 3 ar 🙂

  Reply
 • Hedvig heter jag , 21 år och bor i malmö sedan 2010. Jag började läsa din blogg för tre år sen tror jag! Då gick jag sista året på gymnasiet 🙂 sett dig på stan i malmö men inte vågat heja och tycker din blogg är otroligt inspirerande och underbar! jag läser just nu till lärare F-3 på malmö högskola och stormtrivs 😀

  Reply
 • Hi Lisa!
  I’m from the Netherlands! I’m 21 years old and I study law & business administration at university..! Currently doing my Master’s, so almost done!
  I’ve been following your account for years and yearssss, really, ever since you started blogging on wwe.devote.se…!
  i remember it very well because you’ve always inspired me so much!
  For example, I remember that you once wrote on your blog that you went to Ventimigliana (if I write it correctly) for a summer holiday, and your pictures were really beautiful! And then I tried to convince my family to travel there next summer as well, hahaha (but it didn’t work) !
  So that’s a reaaally long time ago, ever since I followed you!

  By the way, i’m sooo excited for your collection for Nelly Trend!! Must be a dream come true for you, but also for your followers & fans!

  Lots of love from the Netherlands, and keep being you!
  XXX

  Reply
 • Rebecca heter jag, är arton och bor i Malmö! Läser ekonomi på gymnasiet och tar äntligen studenten till sommaren. Jag har läst din blogg i fleera år. Gick också i musikklass på berga och minns att du redan då höll på med blogg. Riktigt kul att ha “följt med” i din resa, du är grym! Kram

  Reply
 • Hi Lisa!
  I am from Poland and I turned 21 this year. My memory goes back to the times when you had brown hair, I believe. I can’t recall exactly when I started following you but apparently a few years ago. I study English philology and definitely aim at getting to know more of Scandinavian languages. You seem a lighthearted person who enjoys life to the fullest, and please keep it that way. You somehow inspire me to follow my dreams, never give up and seek for opportunities in life. I wish you all the best in your personal, love and public life. I hope you have more great things for us to come. I can’t wait until I buy some item from your upcoming collection. Fingers crossed, xoxo

  Reply
 • Hi, I’m Emma. I’m a 18 years old girl from The Netherlands. I have been following your blog for a few years now, your pictures really inspire me!! Thanks for the great content you make.

  Reply
 • Hej!

  Jag heter Johanna, är 25 år gammal och bor i Alingsås, ca 5 mil öster om Göteborg 🙂 Jag jobbar som sjuksyrra på Akuten här i stan 🙂 Läste din blogg när den var relativt ny och jag var tonåring, tappade bort den någonstans på vägen men har sedan något år drygt hittat tillbaka 🙂

  Reply
 • So hi! Poland, 21, applied mathematics, I started following you 3-4 years ago, and i definitely love your style.

  Reply
 • Hej Lisa, brukar aldrig (och då menar jag aldrig) kommentera på bloggar jag läser men vad fan, någon gång ska väl vara den första haha!
  Jag heter Moa, 23 år gammal, är Helsingborgare egentligen men bor i London sedan 3.5 år tillbaka.
  Där jobbar jag på ett biljettföretag samtidigt som jag spelar med min pop&country duo Fifth Floor.
  Har läst din blogg i säkert 3 år nu, tycker du är grym! 🙂

  Reply
 • Hej! Jag heter Linn och är 19 år. Bor i Vasa i Finland och studerar till ekonom. Har följt din blogg i flera år, älskar din stil och alla fina bilder du lägger upp!

  Reply
 • Jag är 19 år & bor i Skövde, jag minns att jag kollade runt bland de olika bloggarna (Fanny Lyckman, Victoria osv) och att ni hade en gemensam bloggplats i er webbadress, minns ej vad den hette nu men där fastnade jag verkligen för din blogg av alla för din stil är väldigt lik vad jag gillar själv! Kul att följa dig och har varit med ett tag nu, älskar de senaste bilderna du tagit vid alla mattor osv. Så härliga! Kram

  Reply
 • Snart 24 år, bor i Karlskoga, jobbar på kundservice, följt dig sedan du var 15/16 tror jag 🙂

  Reply
 • Jag har följt din blogg i så många år verkligen, tror det måste ha varit någon gång runt 2009(?) som jag hittade dig, när du mest gjorde modelljobb från och till har jag för mig.
  Nu är jag 21, studerar grafisk design i värmland och inspireras sjukt mycket av din känsla för färg och form!
  Fortsätt vara grym!
  Kram

  Reply
 • Hi! My name is Aurora and im from Finland! Im 17 and ive been following you here for like 4 months now! Im in high school. I just love love to follow your life and especialy your creative stuff since that inspires me so much for my future! Hugs xx

  Reply
 • Sandra heter jag. Jag är 18 år gammal och bor i en liten by i södra Finland. Jag pluggar på gymnasiet. I Finland finns det inga linjer på gymnasiet utan alla går samma. Jag har följt din blogg i kanske 1-2 år, så där lite från och till 🙂

  Reply
 • I’m Sarah and I’m from the Netherlands. I’m 22 years old and have been following your blog for about 6 years (is that possible? A very long time anyway haha!)

  Reply
 • Hi! I’m emma and lives near Bruges(belgium). I’m 20 years old and study accoutancy and tax at college. I like my studies but I would prefer the life of you sometimes. You’re a big inspiration!! Xx

  Reply
 • Hej, Sara från Göteborg. jag är 21 år gammal och pluggar till sjuksköterska. Brukar sällan kommentera bloggar men måste säga att jag följt din blogg sen du var på devote.se och sydde dina egna blommiga vippiga kjolar haha. Tyckte dom va så fab och du är fortfarande fab. 🙂
  kramar !

  Reply
 • Jag är 22 år, bor i Danderyd och jag jobbar som Hud- och Spaterapeut på en liten mysig spa i Gamla Stan. Jag har följt din blogg sedan 2012 och jag verkligen gillar din enkla, men snygga stil!

  Reply
 • Heter Elin och är 21, jobbar som receptionist i Malmö, bor i Lund med min pojkvän och två katter. Följt din blogg sen du var 13 och hade blommiga klänningar och converse. Minns när massa läsare blev upprörda att du skaffat en “rockigare” stil för att du skaffat en skinnjacka typ haha!! Vill va kompis med dig

  Reply
 • Hej! Jag heter Lovisa, är 21 år och pluggar på KTH här i Stockholm. Jag flyttade hit i höstas och älskar det här.
  Jag har nog följt din blogg i typ två år, började faktiskt följa dig efter att jag sett dig på ett café här i Stockholm haha. Låter säkert jättetöntigt men jag blev lite starstruck!

  Reply
 • Hi! I’m 17-year-old girl from Finland. I have red your blog maybe 6 months. I study at high school and when I don’t read school books (haha there is too much work) I’m here (bloglovin) and this is my way to relax. Looking beautiful photos and reading inspiring texts. I love your blog and you are freaking beautiful Lisa! :* Sorry for this bad english but I think you understand my point.

  Reply
 • I’m 27 years old from Spain. I work in an office.
  And I have following your blog since 5 years ago 🙂

  Reply
 • Hello! I’m Cierra,
  I live in Los Angeles, CA, USA. I was actually born in Texas but raised in the U.S. Virgin Islands (St.Croix) and moved back to TX after 10 years. I moved to LA a couple years ago after graduating high school.

  I’m half Estonian, half American. I am 19, almost 20 years old.

  I study Merchandising and Marketing, I really want to work in Social Media.

  I think I’ve been following your blog for maybe 6 or 8 months now!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

  Reply
 • Hej! Jag bor i Finland och studerar i gymnasiet 🙂 jag är 18 år gammal och skriver en modeblogg också! Din blogg är en av mina favoriter och jag älskar din stil.

  Reply
 • Hej Lisa, jag är 24 år och pluggar till lärare. Bor utanför Stockholm. Följde dig tidigt tidigt och tappade sedan bort dig typ. Du hängde mycket framför en tegelvägg om jag minns rätt? Innan bloglovin liksom. Hittade väl tillbaka för några år sedan och du planerade då att flytta hemifrån och jag fascinerades över hur långt du lyckats ta dig med bloggen och din egen stil. Fantastiska bilder men gillar de få tillfällen du bjuder på lite längre texter. Heja dig och mer text!

  Reply
 • Hej Lisa!

  Jag har läst din blogg sen 2009 tror jag, men det är första gången jag kommenterar (dåligt av mig). Jag heter iaf Sophie, pluggar civilingenjör, är 24 år och kommer från Göteborg. Jag gillar din stil och dina bilder. Tycker du är jättevacker och klär dig fantastiskt. Gillar även att du inte har så mycket reklam/”köp det här” i bloggen vilket andra modebloggare ibland dränker en i. Uppskattar verkligen allt arbete du lägger ner på att göra den här bloggen så fin! Fortsätt vara du. Kram

  Reply
 • Hi Lisa! I’m 26 years old from Spain, I’m a civil engineer and I think I’ve been following you for a year and a few months maybe (Since your surf trip to Morocco). Love your blog! xx

  Reply
 • Jag är 19år fyller 20 i december och bor i Dalarnas hjärta Falun! Jag jobbar som bartender, förskolelärare och håller även på att fotar en del. Har följt din blogg i 2-3 år nu kanske. Har sambo samt två chihuahuor och jag älskar allt som har med mode, foto och skönhet att göra!

  Reply
 • Jag är 21 år och bor i Göteborg. Pluggar till läkare och har nog följt dig i 4-5 år nu. Hittade dig när jag gick i cheerleading och ditt lag från Malmö skulle komma och besöka oss. Har varit beroende av din blogg sen dess!

  Reply
 • Good afternoon Lisa! I am Irati and I live in the Basque Country (San sebastián) in Northern Spain. I am 19 years old and I am studying business and international management at university (second year). I started seeing your blog three years ago. A lot has changed since then 🙂
  Kisses from the Basque country xoxo

  Reply
 • Hej Lisa! Jag vet inte hur många år jag följt dig men du var på devote då och på din header hade du målade streck på kroppen tror jag… när nu det var! Jag är 21 år (fyller 22 om 2 veckor), bor i Varberg på västkusten och pluggar till hundinstruktör och hundfysioterapeut. Lever ganska fattigt så bor hemma hos mamma och pappa för tillfället men hoppas kunna flytta i sommar när jag är färdig med hälften av plugget och kan börja jobba 50%. Har två vovvar också såklart som jag tränar och tävlar med i lite olika hundsporter! Älskar din blogg och kommer hänga med lika länge som jag gjort hittills!

  Reply
 • Jag är en 19-åring från Esbo, som ligger i södra Finland. För tillfället studerar jag modemarknadsföring på en kurs medan jag tar ett sabbatsår. Jag ska börja jobba som receptionist snart också. Jag har läst din fantastisk blogg för cirka 2 år nu och verkligen gillar det fortfarande! xx 🙂

  Reply
 • Hej! 23 år, bor i Stockholm där jag pluggar medicin. Följt dig sen kläderna kom från “utklädningslådan” (07/08?) *stalkervarning* Från början pga foto-intresserad, sen hängt kvar. Grym utveckling av bloggen och varumärket!

  Reply
 • Hej! Jag är 19, tog studenten i somras och bor egentligen i Uppsala, just i år bor jag dock på franska rivieran! Jag har nog följt dig i kanske 4 år? Det började med att jag och mina vänner snackade om nån tjej vi kände och någon kom fram till att hon var sååå wannabee dig, haha. Så då klickade jag mig in här för första gången!

  Reply
 • Hej fina Lisa 🙂

  Jag är 22 år och bor i Kalmar. Pluggar musik och event management andra året redan. Jag har följt din blogg i flera år, minns att det va Kenza som länkade din blogg och sen dess har jag följt dig.

  Reply
 • Good afternoon Lisa!
  My name is Noelia and I’m 19 years old. I live in Málaga, in Southern Spain. I study industrial engenieering (second year) at the University of Málaga. And I have been following your blog since 2010! xx

  Reply
 • Jag är 22 år och bor i Uppsala. Pluggar ekonomi. Har följt dig nästan sedan du började gissar jag. Minns att du bloggade på devote och att du fyndade mycket av dina kläder på loppis. Du hade väldigt mycket i blommigt på den tiden 😀 Har varit sjukt kul att följa din stil utvecklas genom åren och de senaste åren tycker jag din talang för detaljer, mixning av material och färger utmärkt sig extra mycket. Och även din talang för inredning som är underbar. Du slutar inte inspirera mig verkar det som. Fortsätt med det du gör, kramar!

  Reply
 • I love this nude outfit!

  http://www.theeyetraveler.com/museum-of-fine-arts/

  Reply
 • Hej,
  jag är en göteborgare som är 21 år gamma och läser till läkare vid GU. Jag har läst din blogg ett par år, tror jag hittade den via någon av dom andra storbloggarna! Följer den för alla fina resebilder och inspiration till kläder/inredning! Keep up the good work!

  Reply
 • Hello!

  I’m Eda, a 20 year old Turkish girl, who’s packing her bags to go to the Netherlands for Erasmus. I’m studying Psychology and doing a minor in International Relations and I love your place as it’s full of inspiration! I’ve been following your blog for a couple of years now. 🙂
  Have a great one!

  Reply
 • Tjena! Snart 22 år, från Umeå! Kör paketbil till vardags! Läst din blogg i en herrans massa år!

  Så mycket fina bilder!! 🙂

  Reply
 • Vart bor du? Bor i Norge hvor jeg egentlig er fra Oslo, men studerer i Bergen. Ålder? 21 år 🙂 Vad jobbar du med/pluggar du? Studerer(pluggar) markedsføring og salgsledelse, og jobber litt på Vinmonopolet ellers. Hur länge har du följt mig? Tror jeg fant bloggen din for to år siden og har fulgt den hver dag siden det!

  Reply
 • Hallå där! Jag heter Maja och har följt dig sedan första början då det var vita instoppade linnen i blommiga kjolar och en stor boll på huvudet som var grejen. Fastnade då för dina bilder och att du verkade skön i ditt sätt att skriva. Därefter insåg jag att du hade grym musiksmak och en oklanderlig stil och då blev jag hooked, haha. Din blogg är förmodligen den enda jag fortfarande följer slaviskt. Jag bor och pluggar ekonomi i Göteborg, jobbar på en av bankerna samt målar porträtt och akryltavlor vid sidan av.

  Reply
 • Hi from Brazil! I’m pre-med student and I have 20 yrs. I found you on Janni’s Instagram a year ago. I really love your photos and all the places that you’ve been. Beijos ??

  Reply
 • Hej Lisa!
  23 bast, bosatt i Västerås för att bli fysioterapeut. Har läst din blogg i kanske 5 år då jag har en liten stor kärlek till mycket som du har som mode, inredning och allmänt vackra bilder av natur och stad. Inspo är inte svårt att få från dig!

  Reply
 • Hej Lisa! Jag heter Linnéa och är 22 år. Jag bor utanför Reykjavik på Island med min pojkvän som pluggar till pilot här. Medan han pluggar är jag ute och upptäcker Island med kameran i högsta hugg. Jag har följt dig enda sen du började blogga och det är så kul att se hur du utvecklats – men att du fortfarande är dig själv! Du verkar vara en sån skön tjej! 😀
  Om du kommer över till Island nån gång, hör av dig så ska jag ge mina bästa tips! :*

  Reply
 • Hej Lisa!

  Amanda heter jag är 22 år och bor i Malmö och jobbar som kock. Har följt din blogg länge och har alltid varit på avis på dig som passar så bra i allt, jag köper sällan kläder och när jah väl gör det får jag panik pga det blir jobbigt och jag passar i inget känner jag men du ger mig inspiration :).

  Hoppas du haft en bra helg!

  Reply
 • Jag bor i Borås och är 25 år, jobbar som webbproducent på CFG (Halens, Cellbes, Bubbleroom). Jag har följt dig sedan du var 12-13 år vilken är typ.. Jättelänge?! Haha 🙂

  Reply
 • Hej! Har följt dig och din blogg så länge! Ända sedan du bar vippiga kjolar och en boll på huvudet dagligen; så sedan du var 14 kanske? 🙂 Vi har faktiskt gått på samma högstadie och gymnasie du! Du är några år äldre än jag, men jag minns redan då att jag tog inspiration av din klädstil! Din blogg är såå inspirerandes
  Kram

  Reply
 • Jag är 21, och bor i Vetlanda (liten stad i Småland). Jag pluggar lite olika kurser just nu för att kunna söka in till röntgensjuksköterskeprogrammet i höst.
  Jag har följt din blogg sedan du började blogga nästan, sjukt länge är det nu iallafall!

  Reply
 • Hey lisa,
  I´m Katrin and i live in Bavaria, Germany. i`m 27 years old and a Management Student. i have been following your blog for a couple of years now. I really love your Posts especially your Pictures.

  Greetings and lots of love from Germany

  Reply
 • Hi Lisa, I’m Gitta, 26 years old and living in Berlin. Currently I work in a rooftop bar, as well as on my blog http://www.gittawitzel.com and from time to time I do some projects for tv/film. It’s a lot, but I love all of it and don’t want to quit one for good. I don’t know how long I follow you by now, but I guess it’s more than two years 🙂 keep up the good work.
  x Gitta

  Reply
 • Copenhagen, 23 years old, studying Food Science. I have been following since you were 13. Incredible to see your personal development over the years. Keep up the good work Lisa! Always been one of my favourite blogs, always will be.

  Reply
 • Hej Lisa! Filippa här, 21 år och bor i Malmö där jag pluggar medie och kommunikation + jobbar extra i Limhamn. Jag har läst din blogg i 4-5 år kanske och tycker att du har en otroligt snygg stil, ett inspirerande flöde och verkar vara en härlig tjej! Keep up the good work & ta hand om dig!
  xo

  Reply
 • Hej! Är en tjej på sjutton höstar och bor nära huvudstaden i Finland. Studerar just nu i en yrkesskola på linjen Audiovisuell kommunikation! Har följt din blogg i snart fem år tror jag. Älskar din stil vad som kommer till mode och livet! Din blogg är en stor inspirationskälla. Keep up the good work! xx Ria

  Reply
 • Hej Lisa! Jag är 21 år och från Växjö! Jobbar just nu mest på Ikea men är ganska inne på att plugga beteendevetenskap eller liknande! Sååå länge som jag läst din blogg, den första bilden jag fastnade för så hade du på dig en svart kjol, röd väska och en stor gul halsduk. Haha det måste varit år 2007 eller nåt kanske? Älskade din blogg så mycket då de första åren, då du var allra bäst.

  Reply
 • ???? Izabella, 24, Halmstad. Läst din blogg i 2-3 år nu, älskar kvalitén på dina bilder & din stil???.. Bodde/jobbade/reste i över 2år utan att komma hem, mellan 2011-2013 i Oceanien/Indonesien/Asien/Nordamerika+Hawaii.. Är Pescetarian (äter fisk men inte kött+fågel).. Utbildad undersköterska (inrikting akutsjukvård) och jobbar nattskift inom sjukvården.. Pluggar matte på distans, för att eventuellt söka in till socionom. ??☮??♻️???

  Reply
 • Tjena pudding! Jag bor i en liten småländsk stad precis vid vattnet, Västervik. Jag är 19, fyller 20 i sommar! (Äntligen må jag säga, tonåring i all ära men 19 är som 16 bara en av de där åldrarna då inget speciellt händer när man fyller år. Jag menar i år är det ändå systemet haha…) Jobbar gör jag fram till Mars som extrapersonal på Gina Tricot och ska därefter till Sydostasien och backpacka i några månader! Sist men inte minst så har jag följt dig sedan strumpbyxor under shorts och Kan Dee tröjor-tiden, så ändå några år! Du har även lyckats inspirera ända sedan dess och har löst otaliga klädpanik-situationer för mig, så i owe you big time! Tillsammans med några andra bloggerskor har du dessutom varit en självklar favorit under dessa år. Älskar att du verkar ha lätt till skratt och vara down to earth! xx

  Reply
 • Uppsala, 25 år och pluggar till civilingenjör 🙂 Försöker fundera när jag läste din blogg första gången men det var så längesen så kommer inte riktigt ihåg. Har för mig att jag läste en artikel där du nämndes som en upcoming modell tror jag? Du kan nog ha varit runt 15 år om jag inte minns helt fel. Sen har jag väl följt din blogg till och från sen dess 🙂

  Reply
 • Lucille, 22 years old, working for TV shows in Montreal and I’ve been following you for 5-6 years now I think !
  Very inspiring !

  Reply
 • That’s so nice, that you want to know more about your readers.
  I actually cannot remember how long I’ve been following you, but for quite some time. You have the greatest photos, and I love clicking onto your page and instagram. I’m a hobby blogger as well, and I’m so envious that you get to live off of doing this. Dreaming of doing the same. Have a wonderful day, sweetie. x

  Reply
 • Mitt namn är Amanda och jag är 20 år gammal och från Göteborg. Just nu jobbar jag på bandet på Volvo för att snart eller senare börja plugga. Jag har följt dig hur länge som helst, ja från din bloggs början skulle jag gissa, när du fortfarande gick i cheerleading osv. din blogg är iallafall den jag har följt längst och det har jag gjort för att jag gång på gång slås av hur bra klädsmak och -stil du har! det är så kul att se hur bra det går för dig.
  fortsatt lycka till!

  Reply
 • Hej! Jag bor i Uppsala och är 26 år, jobbar som civilingenjör och har följt dig sen du var typ 15 🙂 Så tack för alla år av inspiration!

  Reply
 • Hej hopp! Vicki heter jag och har följt den sedan typ 2008? Vet inte när du började blogga i ofs – men jag vet att det var efter jag börjat följa som du, i juletid, klädde ut dig till något juligt varje advent. En ren var du någon gång tror jag. Tror att det var den sommaren eller våren innan där som jag började följa 🙂 Kan inte för mitt liv minnas hur jag hittade dig dock – men vet att jag hittade My Blomquist för att du hade någon form av läsarträff och hon vann? Kul ju! Varför kan man inte gå tillbaka till alla gamla inlägg i din blogg? Vore så kul att vandra tillbaka liksom!

  Själv pluggar jag i alla fall till gymnasielärare och jobbar extra på Panduro 🙂
  Kram!

  Reply
 • Hej!

  Jag är en tjej på 21 år som har följt din blogg i flera år.. Jag själv jobbat extra i en klädbutik, och längtar tills höstens skolstart!
  Det är alltid lika roligt att klicka sig in på din blogg då den alltid leverar inlägg i högsta kvalitet både vad det gäller skrivandet och alla fantastiska bilder du lägger upp. Du är otroligt inspirerande och verkar vara en ödmjuk och driven tjej! Tack för dessa år.

  Reply
 • Hej Lisa!
  Jag är en tjej på 16 år som bor utanför Jönköping i Sverige. Jag pluggar första året ekonomi på gymnasiet. Jag har följt din blogg i snart 2 år tror jag. Jag hittade den via Rami som hade fotat dig och tyckte om din stil och såklart var du väldigt snygg 😉 Xx

  Reply
 • Hi Lisa!
  I’m 17 and currently studying English at college with a part time job working in a takeaway. I live in England and I’ve been following your blog for only a few months but I love your posts! I look forward to checking your posts daily, they are such an inspiration. Have a good day!

  Reply
 • Hej Lisa!
  Är 20 år, bor i Stockholm, jobbar lite på Åhléns city. Pluggar ej, tränar och går på balett bara. Läst din blogg sedan start egentligen. Har ärligt verkligen beundrat dig, din klädstil samt intresse för foto så himla länge och du har inspirerat mig till så mycket och jag vill bara tacka dig för din blogg! Ha det bäst, kram!

  Reply
 • Hej fina du!

  Är en tjej på 23 vårar. Är i grund och botten norrlänning men bor i underbara huvudstaden. Jobbar på ett bolånsföretag och pluggar Matte på sidan om. Har läst din blogg i mer än 5 år. Det jag tycker är inspirerande med dig är att du använder mode på ett realistiskt sätt. På så vi kan man lätt hitta inspration både till vardags och festligheter. Ha de bra! =)

  Reply
 • Hej! Jag heter Elise och bor i uddevalla, läser psykologi. Har verkligen följt dig från början och hittade dig genom karnas blogg. De va outfits som tex förra inlägget som gjorde att jag fastna. 🙂

  Reply
 • I am from Estonia and 22 years old. I am studying to be a vet and I have been following your blog maybe 4 years or even more?
  Love your blog!

  Reply
 • Hey Lisa,
  I live in Denmark and I am 16 years old. I’m in high school and studies Global Marketing Class (international). I actually only discovered your blog back in October, but I instantly fell in love! I was inspired by you and Janni Deler to start my own blog, so thank you for that! Keep up the good work 🙂
  Love from Hope

  Reply
 • Hej! Är 23 år och jurist bosatt i Sthlm och måste följt dig i 3-4 år iaf? Tror du var 16 eller så när jag började följa… DOCK kommenterar jag mest för att fråga vad du heter på pinterest, vill gärna följa dig där men har inte lyckats hitta dig!

  Reply
 • Jag bor i Finland (och darför det kan vara några skrivfeler i denna kommentar :D). Jag är 17 år gammal och studerar nu på gymnasium. Har läst din blogg ca ett år och när jag hittade det läste jag genast alla dina posts 😀 (vet inte är post det direkt ord hahaha). Men ja ÄLSKAR din blogg och du är också ett orsak varför jag började att skriva min egen blogg 🙂 Ett stor tack för det! <3 Har också lärt mig ganska mycket svenska när jag har läste din blogg 😀

  Reply
 • Hejsan! Jag är 22 år och bor i västra Finland och jobbar i kassa och studerar vid sidan om till försäljare. Jag har följt din blogg jättelänge nu, ända sedan du bloggade på blogg.se (alltså till och med flyttade till devote.se!), det måste ju vara 8 år sedan snart haha! Ha en bra dag! Kram!

  Reply
 • Jag är 21 år, bor för tillfället i Karlstad där jag pluggar kommunikation & PR men flyttar till Stockholm om drygt 2 månader för att ha praktik på en pr-byrå inriktad på mode och inredning, längtar sååå! Har följt din blogg nästan från start tror jag, (många år nu iaf haha) du var en av de första jag började följa och sen har jag hängt kvar för att du är så inspirerande! Kram!

  Reply
 • I get so excited thinking that maybe you’re reading my comment.
  My name is Alba I’m 18 and I’m from Spain, I’ve been following you for almost five years, you’ve always been my favourite blogger and I admire you so much.
  You’re beautiful and your work and your style are magnificent too. Keep doing what you’re doing because you’re a total goddess.

  Reply
 • Hej fina Lisa! Jag är 18 år och bor i Helsingborg i Skåne 🙂 Jag pluggar på gymnasiet och går samhällsprogrammet med inriktning beteende och tar studenten till sommar, så det är bara slutspurten nu! Har följt dig sen många år tillbaka, sedan devote-tiderna haha! Älskar din blogg verkligen. Så inspirerande med drömbilder. Ha en underbar dag fina Lisa!
  Kramar
  Hanna

  Reply
 • Hej bästa bloggaren! Jag heter Hannah, är 20 år gammal och bor i Helsingborg, Skåne. Jag tog studenten 2014 och flyttade till Australien under hösten, jobbade och reste runt i ett halvår på egen hand. När jag kom hem fick jag jobb som vikarie på en förskola och är fortfarande kvar där, snart ett år senare. Jag räknas nästan mer som en fast anställd då jag har jobbat nästan heltid sen början av sommaren 2015. Jag tar hand om 2-3 åringar och det är supermysigt. Har faktiskt bestämt mig för att börja plugga till förskolelärare till hösten i Malmö. 🙂
  Jag minns att jag fann din blogg när du fortfarande bodde i Malmö och hängde mycket med Felicia och Karna, innan din blogg slog igenom rejält alltså. Superkul att följa din resa, jag beundrar dig så mycket och kan inte tro att du bara är ett år äldre än mig men lyckats med så otroligt mycket. Grymt jobbat! Hoppas detta var intressant att läsa haha.. Kram! 🙂

  Reply
 • Hej Lisa!
  Jag är en finlandssvensk tjej från södra Finland. Jag är 18 år gammal och går i gymnasiet(vi har inga linjer i gymnasiet). Jag tar studenten i juni! Jag har bara följt din blogg i cirka ett år och jag blir inspirerad av den fina inredningen.
  Ha det bra, Kram

  Reply
 • Jag är 17, läser andra året på samhällsprogrammet och bor i en liten håla i Småland ungefär en timmes tågresa från Malmö. Din blogg har jag följt sen Devote-tiden och tror mig fortfarande minnas din header du hade back then. Än idag är det lika kul att kika in här. Ser framemot fler blickar från er nya lägenhet – dina inredningsinlägg är nog mina favoriter. Tack för en alltid så härlig blogg!

  Reply
 • 23-årig nyutexaminerad socionom från Götet som jobbar på ett LSS-boende! Har följt dig sedan du alltid hade klänningar eller långa tishor, tights och håret i en bulle högt på huvudet, hur länge sedan det nu kan vara? 08-09?

  Reply
 • Hej! Har läst din blogg lite till och från i ett halvår ca. Fastnade för att du alltid la upp såna inrednings- och outfitbilder Jag läser till civilingenjör i Arkitektur i Luleå, är 24 år och trivs hur bra som helst!
  Du som gillar att vara kreativ borde kolla in det 🙂

  Reply
 • Moa, 22. Nyinflyttad i Stockholm och jobbar som barnflicka.
  Du har varit en inspirationskälla sedan många år tillbaka (Började nog följa bloggen för 8-9 (?) år sedan), jag menar verkligen det – allt från mode till foto till träning, inspirationen flödar efter man har scrollat igenom lisaplace.
  Älskar fotografierna du börjat med de senaste året och gillar att du är så dedikerad till bloggen igen.

  Keep it up!
  kramar

  Reply
 • Jag är 17 och bor ett år i Paris. Du tar helt fantastiska bilder och blir så inspirerad att ta finare bilder till min blogg! Keep it up!

  Reply
 • Följt din blogg från 2008 tror jag, i perioder mer och mindre såklart men en trogen följare haha 🙂 23 årig tjej som pluggar civilingenjör och jobbar deltid 🙂

  Reply
 • Jag heter också Lisa och är från Malmö. Haha men pluggar just nu till psykolog. Har följt dig länge, länge och tycker att du är så duktig på det du gör! Ser fram emot att få se din nya kollektion. Kör hårt tjejen!

  Reply
 • Hey Lisa! Først av alt må jeg bare si at jeg e-l-s-k-e-r bildene dine! Jeg er 21 år gammel, fra Norge. Jeg flyttet til New York i september for å studerer Fashion Merchandising and Management, og håper å få jobb i NY etter studier.

  Keep up the good work :-*

  Reply
 • 22 years old live in NEW YORK together with my boyfriend and I Love it. Never want to move back to Sweden again so I hope to get a job in New York soon.
  PUSS

  Reply
 • Hello! Jag är 20 år och bor på Lidingö i Stockholm. Jag jobbar nu som receptionist men vill plugga i framtiden så jag kan jobba med marketing/pr/inköp/hr i modebranschen!
  Jag har läst din blogg så jäkla länge, kommer i alla fall ihåg att du var med i Kids Vouge? Eller har jag bara inbillat mig de? Hur länge som helst har jag kollat in här dagligen eller nästan varje dag i veckan. Du slutar aldrig leverera inspirerande inlägg och fina bilder. Ha de fint!

  Reply
 • Hej Lisa! Jag har hängt med här i 4-5 år nu tror jag.
  Jag är 20 och bor i en liten fabriksort i Blekinge där jag jobbar helger på fabriken. Jag älskar resor och att upptäcka nya platser!

  Reply
 • Hei, jeg e 20 år og kommer fra Norge, Født i Trondheim og bosatt i Oslo hvor jeg studerer markedsføring og merkevareledelse. Ved siden av sitter jeg i kassa på coop haha. Jeg har lest bloggen din i godt over 1 år

  Reply
 • taking the time to reply since i have been following your blog forever like when you were so tiny 🙂 i would say since 2008 or even before. im 23 , law student in France
  xx

  Reply
 • Hej Lisa!
  Jag heter Maui och är 21 år. Har precis flyttat till Malmö och har bott här nu i ett halv år! Älskar verkligen staden och har velat flytta hit sen jag började läsa din blogg – vilket var någon gång 2008. Pluggar för tillfället till sjuksköterska men att varva plugget med att kika in här då och då på föreläsningarna är guld värt! Keep up the good work och känner på mig att din kollektion kommer vara något utöver det vanliga! Kram

  Reply
 • Hey Lisa:)
  My name is Linda and I’m a 18 years old girl living in Germany and I’m in high school. I’ve been following your blog for like 2 years and I love it!

  Reply
 • Sååå snygg bild!

  Reply
 • Stina heter jag och är 20 år, bor i Skövde och pluggar industriell ekonomi och logistik, jobbar på ett café och tränar och tävlar i paragliding till vardags. Har följt din blogg i säkert 6 års tid, alltid den första bloggen jag går till på mina “bloggrundor”. Du är toppen Lisa :*

  Reply
 • Jag heter Sofie, är 23 år och pluggar till läkare. Du var en av de första bloggarna jag började följa och jag kommer ärligt talat inte ihåg hur längesen det var. Det var när du ritade egna teckningar, hängde en hel del med Karna, Ellen och Felicia och höll på med cheerleading. Kanske var det på tjejsajten eller något innan dess? Kommer ihåg att jag gillade dina färgglada bilder och att du var personlig och ändå proffsig! Otroligt att det gått så lång tid. Kul att se att du fortfarande är keepin’ up the good work!!

  Reply
 • Hej Lisa,

  Jag heter Eva och är 22 år gammal. Jag bor i Helsingfors, Finland tillsammans med min pojkvän. Jag studerar marknadsföring på en svenskspråkig yrkeshögskola här i Helsingfors. Vid studierna jobbar jag på Helsingfors största varuhus Stockmann på hem avdelningen och driver en egen blogg. På fritiden håller jag på med klättring och reser så mycket som jag bara hinner och har råd med. Din blogg är en av de första bloggarna som jag började läsa och var därför tvungen att kommentera. Jag har hängt med dig sedan år 2010 om jag kommer rätt ihåg. Jag läser din blogg för att jag älskar din stil och dina inspirerande bilder. Du verkar som en super härlig tjej, kram <3

  Reply
 • Hey Lisa,
  I´m Alicia from Germany with polish origin and 19 years old. I´m studying media since last October. I can´t quite remember since when I follow you but i think it must be somewhere since 2013. Love the high quality of your pictures and you seem to be such a kind person! Oh and one thing I like really much, are the videos you create together with your boyfriend. You two are such a dream team and do great work!

  Reply
 • Tjoo!
  Christa heter jag, finlandssvensk brud från Vasa, Finland. Är 22 år gammal, jobbar på Vero Moda som försäljare om dagarna och som DJ på en nattklubb om helgerna. Har följt dej sedan du började ungefär, alltså fleeera år sedan! Du är fortfarande en favorit och jag bara älskar dina bilder, stilrena och alltid så snygga stil och hur jordnära du verkar, via texterna du skriver. Keep up the good work, du är en otrolig inspirationskälla och en verkligen kreativ själ! 🙂 Kramar!

  Reply
 • I’m from Malaysia and 25 years old. Full time employee and I have been following you since the beginning of the last year, 2015 if I’m not mistaken.

  Reply
 • Hi Lisa!

  I’m 25-year old travel enthusiast from Finland, currently living in beautiful Australia. I’m working as a hairdresser and writing my own travel blog. I’m a half-mermaid haha, absolutely love the ocean and surfing. On my spare time I’m an acroyogi, I like to spend a lot of time upside down and flying in the air. I take photos and make little films as a hobby. Your blog is such an inspiration for me, I’ve been following you probably for almost five years now. Keep up the good work Lisa, all the best for you!

  xX Fiia Emilia

  Reply
 • Hej Lisa.
  Jag heter Angelica och är 21 år gammal. Sitter i skrivandes stund på Brisbane AirPort med destination Thailand. Tack för att du postade de fina bilderna från Byron Bay Lighthouse. Efter att sett dem kravlade jag mig dit och fick inte bara se den fantastiska utsikten, utan även kängurur och delfiner.
  Jag har följt din blogg sedan start vilket jag tycker är himla coolt, det är ju ganska många år nu! Det kan nog vara roligt för dig att veta att du är min ABSOLUTA stilförebild och klädinspiration. Och eftersom jag följt dig så många år så präglar dig stil stor del av min!
  Jättemegaroligt att du börjat väva in mer och mer inredningsinspiration! Fortsätt överskölja oss med det tack!
  Nu ska jag boarda, kramar!

  Reply
 • Hej!
  Bor i Malmö och är 17 år gammal. Studerar andra året på S:t Petri gymnasium 🙂

  Reply
 • Och följt dig i några år btw!

  Reply
 • Hej fantastiska Lisa!

  Jag heter Sigrid, är 19 år och bor sedan i höstas i Lund där jag studerar filosofi, statsvetenskap och ekonomi. Jag har följt dig och din evigt inspirationella (är detta ett ord?) blogg sedan i början av mina tonår. Jag har alltså hängt med länge! Och trots utveckling i både dig själv, din stil, koncept etc är ser underbart att se att det är fortfarande samma tjej som la upp bilder med webbkameran och vars mamma tog dina outfit-bilder. Nu fotas du och gör samarbeten med några av de största internationella och nationella företagen som finns och har även alla fans som fotografer – och kanske är vi de bästa också? 😉

  Tack för den du är, du ger inspiration, stiltips och vardaglig styrka till mig i dagar av störst behov. Min all-time favoritbloggerska.

  Kärlek till dig! <3

  Reply
 • Hello! Im 22 years old and I live in Finland. Been following your blog about 1 year, love your photos!

  Reply
 • Hi Lisa,
  I am Julia and 21 years oldor young?!, love reading your blog and seeing your pictures. My passion is travelling as well as fashion and fitness.
  Right now I’m studying economics and work at a store called “PROMOD”, it’s always nice to have the balance in your life 🙂
  Hope you had a great day!

  Reply
 • Jag heter Karin och är snart 22 år gammal. Jag bor i sköna Malmö och är student, jag pluggar till socionom och är klar om ynka ett år! Galet.
  Jag vet inte hur länge exakt jag läst din blogg men det är ett tag. Älskar att läsa om din vardag och dina resor. Önskar jag också kunde resa lite mer än vad jag gjort, men hoppas det finns tid för det när skolan är klar. Jag är lite hobbymodell när jag har tid och älskar därför att se dina bilder på dig själv 🙂 du är så vacker.
  KRAM!

  Reply
 • Emelie är mitt namn, 22 år och bor i Vasa i Finland. Pluggar för tillfället till lärare, men har planer på att börja studera ekonomi samtidigt och på så vis få två examen. Har nog följt din blogg i ett x-antal år, men kan inte säga exakt. Gillar din stil och dina bilder! Kram 🙂

  Reply
 • Hej Lisa!
  Jag heter Sara, snart 24 år. Från Sverige men bor med min fotbollsspelande man i Finland. Du är i princip den enda vars blogg jag fortfarande följer faktiskt. Stilen på både inredning och kläder är så spot on, dessutom fotograferas allt på ett fantastiskt sätt! Färgerna, känslan och texterna är så härliga på bloggen – fortsätt som du gör! 😀
  Jag har fått nöjet att följa dig och din blogg förmodligen någonstans från att du skulle ta studenten 🙂

  Kram!

  Reply
 • Hejhej! Jag är 21 år och är nyinflyttad stockholmare. På dagarna studerar jag till byggingenjör och din blogg har jag läst sedan vi var pyttisar. På den tiden då du brukade använda kläder från “utklädningslådan” – gud vad jag letade efter sen butiken hahah..

  Reply
 • Hej!
  Sanna heter jag, 22 år och bor i Enköping, en liten stad strax utanför Stockholm. Jag jobbar som receptionist, men inte heltid så söker andra jobb. Jag har läst din blogg kanske 6 år, vet inte hur jag hittade hit dock. Du inspirerar verkligen mig och jag blir glad varje gång du uppdaterat och jag ser sååå fram emot ditt samarbete med Nelly! Din stil är ON POINT! KRAMAR Sanna

  http://fashionjoint.se/
  http://fashionjoint.se/

  Reply
 • Jag heter Julia, är 23 år, och bor för tillfället på Irland. Eller bor och bor, jag flyttar sporadiskt mellan min pojkväns studentrum och diverse gårdar där jag volontärarbetar. Har rötter i Fagersta men har bott lite överallt i Sverige de senaste året. Jag har följt dig till & från säkert sen 2007/2008, kommer ihåg de där första bilderna du tog med Emelie Ohlsson när du har håret uppsatt i en stor knut/boll på huvudet och sitter i högt gräs. Är själv inte alls intresserad av mode men har alltid tyckt om att kolla på dina bilder.

  Reply
 • Hi Lisa !

  My name is Cyrielle and I come from France. Thanks for the opportunity you give us to tell us a little more about ourselves. I am today studying Purchasing & Supply Chain in Hambourg in Germany.

  I just send you this message because I realized I have followed your blog since you (and I) are… 14 years old. I was the same age as you, and I really like your first pictures : fresh, natural, fashion… You have been a great inspiration for me. I was really in fond of Sweden and Swedish style (for life style, fashion style…) and that’s also the reason why I have been following your blog. I see you growing up and evoluating your style and your evolution is crazy 🙂

  I hope I will visit Malmö this year !

  Good continuation !

  Reply