Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

25
/January
23:33

PHOTO FEED

Lisa_Olsson

Don’t forget to follow me on Instagram for more daily updates – @lisaolssonblog!

Några av mina senaste bilder på Instagram – missa inte fler dagliga uppdateringar där! Men mest fokus vill jag passa på att lägga på att tala om hur glad jag är att ni är så många som tog er tid att kommentera förra inlägget – jag har precis läst varenda en och ni verkar vara så grymma och drivna allihop! Vill ju hänga med er, haha. Och jag tror inte att ni FÖRSTÅR hur rörd jag blir av alla era fina ord och feedback, så TACK både för att ni ville dela med er lite om er själva samt för den galna motivationsboosten!

G’night 

_____________________________________

Translation: Some of my photos lately on Instagram – go follow! But most of all I’d like to tell how happy I am to see that so many of you took the time to leave a comment in yesterday’s post – I just read all of them and you seem to be such awesome and ambitious all of you. And I don’t think you understand how much your kind words mean to me, so THANK YOU both for sharing a little about you and for the crazy motivation boost!

G’night ♡


15 kommentarer15 kommentarer om “PHOTO FEED”

  Sååå fina bilder! Din feed är favoriten på insta, älskar dina färger. Skulle sååå gärna vilja veta hur du redigerar instabilderna, inte bara appen du använder utan filter osv, för att få till den snygga brun-ish tonen du har.

  Reply

  Men tack så mycket, vad roligt!! Jag använder mig alltid av VSCOCAM till instagram – nästan olika filter varje gång men lätt att få till det fint där! 🙂 Kram

  Reply

  Hej Lisa.
  Först måste jag bara säga att du har en sån otroligt fin blogg, är så kul att följa den.
  Sedan skulle jag gärna vilja veta vart du köpt den rosa kjolen du har på dig på en av dina senaste instabilder.
  Den är så fin och har letat efter en likanden ett tag nu 🙂

  Reply

  Hej Ellen! Tack för fina ord, blir så glad!! Kjolen kommer från ASOS – kunde inte hitta den på sidan nu, men här är några liknande (och samma modell fast i en annan färg). Kram 🙂

  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=6065845&CTAref=Saved+Items+Page

  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=5326638&CTAref=Saved+Items+Page

  http://www.asos.com/asos/asos-suede-pencil-skirt-with-obi-self-belt/prod/pgeproduct.aspx?iid=5472005&clr=Lightstone&SearchQuery=suede+skirt&pgesize=36&pge=0&totalstyles=64&gridsize=3&gridrow=1&gridcolumn=3

  http://www.asos.com/asos/asos-wrap-pencil-skirt-in-suede-with-d-ring/prod/pgeproduct.aspx?iid=5217492&clr=Oxblood&SearchQuery=suede+skirt&pgesize=36&pge=0&totalstyles=64&gridsize=3&gridrow=9&gridcolumn=2

  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=5082341&CTAref=Saved+Items+Page

  Reply

  det är så underbart att få följa människor som reser mycket på insta. Peppen över det!

  Reply

  Hi,Lisa,where can Ifind this gorgeous silver dress? Thank u :))

  Reply

  Hej Lisa!
  Lite sent ute, men vill gärna lägga en kommentar jag också. Mitt namn är Linn, född 94 och läser till läkare i Uppsala. Jag har läst din blogg från och till sedan högstadiet (2009?!), idag är du den enda jag följer kontinuerligt. Förutom att dina bilder är fantastiska, texter snärtiga och uppdateringar lagom flitiga, så tror jag det är något mer som håller mig kvar. Jag känner helt enkelt igen mig själv i dig, så himla mycket. Ibland blir jag orolig för dig. Ibland blir jag arg på dig för att du inte låter dig själv (och ambitionen) vila. Ibland blir jag så orimligt glad när du är glad. Det må låta helknäppt, men jag tror helt enkelt vi skulle komma bra överens. Det jag skriver nu är också tokigt, men om du har lust tar jag hemskt gärna en fika någon gång. Kanske för att upptäcka att jag haft fel, kanske för att inse att min intuition stämde. Hur som, du får gärna höra av dig till [email protected] om det låter spännande. Vill du först stalka min insta (hade jag gjort), så heter jag LinnMoberg där. Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.