Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:33 | January 25, 2016

PHOTO FEED

Lisa_Olsson

Don’t forget to follow me on Instagram for more daily updates – @lisaolssonblog!

Några av mina senaste bilder på Instagram – missa inte fler dagliga uppdateringar där! Men mest fokus vill jag passa på att lägga på att tala om hur glad jag är att ni är så många som tog er tid att kommentera förra inlägget – jag har precis läst varenda en och ni verkar vara så grymma och drivna allihop! Vill ju hänga med er, haha. Och jag tror inte att ni FÖRSTÅR hur rörd jag blir av alla era fina ord och feedback, så TACK både för att ni ville dela med er lite om er själva samt för den galna motivationsboosten!

G’night 

_____________________________________

Translation: Some of my photos lately on Instagram – go follow! But most of all I’d like to tell how happy I am to see that so many of you took the time to leave a comment in yesterday’s post – I just read all of them and you seem to be such awesome and ambitious all of you. And I don’t think you understand how much your kind words mean to me, so THANK YOU both for sharing a little about you and for the crazy motivation boost!

G’night ♡


15 kommentarer15 kommentarer om “PHOTO FEED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här