Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

26
/January
23:11

COPENHAGEN DAY

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with b1 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

 

Ahh vilken bra dag. Drog över till Köpenhamn tillsammans med min all time brutta Karna och strosade runt på stan, käkade brunch, gick runt i butiker och fortsatte att prata ikapp om allt och inget. Vill hänga i Köpenhamn jämt! Hade behövt öppna ett separat blomsterkonto på min bank i så fall dock på grund av alla blommor i stan. Här har ni ett av mina senaste tillskott i garderoben förresten, fuskpäls från Samsøe Samsøe! Förutom att den värmer så ökar den min kramvänlighet med 100%. Kom precis innanför dörren i lägenheten i Stockholm igen efter försenat flyg. Imorgon är det möten hela dagen som gäller fram till kvällen, då jag äntligen får träffa Tim igen! Sov så gott ♡

______________________________________

Translation: Ahh such a good day. Went to Copenhagen together with my all time girl Karna and just strolled around in the city, had brunch, did some shopping and talked about everything and nothing. Would like to spend time in Copenhagen more often! Would have to open up a separately flower account on my bank though because of all the flowers in town. And here you have one of my latest news in the closet, a faux fur from Samsøe Samsøe! It’s not only warm, it increases my huggable aura with a 100%. Just got back home in Stockholm after a delayed flight, tomorrow I’m all in for meetings til the evening when I finally gets to see Tim again! Sleep tight ♡


21 kommentarer21 kommentarer om “COPENHAGEN DAY”

  Älskar den där fuskpälsen! Jag vill ha typ allt från Samsoe Samsoe, de har så fina plagg. Och älskar Köpenhamn också, så söt och kul 🙂

  Reply

  You are too FAB! Love your style 😀
  Im going to Copenhagen in March, do you have any recommendations? Never been before..

  Reply

  får inte nog av bilder på blommarknader! haha, tror jag blivit tant nu 😉

  Reply

  skit snygg jacka du har!!!
  Gud vad fin blogg du har! Lycka till med den, kram <3

  Reply

  Blev ju inte lite sugen på att köpa jackan!! Är tveksam ang storleken men tänker att jag har lite samma som dig, mellan XS och S kanske?? Vilken storlek hade du? Upplever du den som liten/stor liksom? För funderar på att beställa online!

  JÄTTEtacksam för svar verkligen, kan tänka mig att du inte alltid orkar svara på sådana här kommentarer, men hade blivit glad! Kram 😀

  Reply

  Dina halsband! Varifrån? Så otroligt snygga, fina du!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.