Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:11 | January 26, 2016

COPENHAGEN DAY

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with b1 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

 

Ahh vilken bra dag. Drog över till Köpenhamn tillsammans med min all time brutta Karna och strosade runt på stan, käkade brunch, gick runt i butiker och fortsatte att prata ikapp om allt och inget. Vill hänga i Köpenhamn jämt! Hade behövt öppna ett separat blomsterkonto på min bank i så fall dock på grund av alla blommor i stan. Här har ni ett av mina senaste tillskott i garderoben förresten, fuskpäls från Samsøe Samsøe! Förutom att den värmer så ökar den min kramvänlighet med 100%. Kom precis innanför dörren i lägenheten i Stockholm igen efter försenat flyg. Imorgon är det möten hela dagen som gäller fram till kvällen, då jag äntligen får träffa Tim igen! Sov så gott ♡

______________________________________

Translation: Ahh such a good day. Went to Copenhagen together with my all time girl Karna and just strolled around in the city, had brunch, did some shopping and talked about everything and nothing. Would like to spend time in Copenhagen more often! Would have to open up a separately flower account on my bank though because of all the flowers in town. And here you have one of my latest news in the closet, a faux fur from Samsøe Samsøe! It’s not only warm, it increases my huggable aura with a 100%. Just got back home in Stockholm after a delayed flight, tomorrow I’m all in for meetings til the evening when I finally gets to see Tim again! Sleep tight ♡


21 kommentarer21 kommentarer om “COPENHAGEN DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här