Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:26 | February 5, 2016

GOLD LIGHT

IMG_6113 IMG_6114 IMG_6112Pants, Zara. Shirt & bomber jacket, Gina Tricot.

Hej favoriter & hej favoritdag (på delad plats med söndagar)! Startade dagen med lite fix i lägenheten där vi börjar få upp en fin tavelvägg nu, följt av jobb från kontoret hela dagen. Är fortfarande kvar här men ska alldeles strax stänga ner och dra hemåt. Ikväll lutar det åt bowling (underskattat) innan jag drar till Åre med Janni imorgon till söndag. Blir ingen skidåkning faktiskt utan istället blir det en helg full av bilar tillsammans med Audi, för att köra på en isbana! Fett?! Lär bli kul! Hörs lite senare ♡

____________________________________

Translation: Hey favorites & hey favorite day (shared with Sundays)! Been working at the office almost all day, still here but I’m just about to shut down and head back home. Tonight I think we’re going bowling and tomorrow I’m off to Åre over the weekend together with Janni. We won’t do any skiing actually, instead it’ll be a weekend with cars together with Audi driving on an ice track! Cool?! Think it will be fun! Talk more later ♡


16 kommentarer16 kommentarer om “GOLD LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här