Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | February 10, 2016

VALENTINES

Lisa_Olsson_Valentines

 

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE (adlinks)

Alla Hjärtans Dag börjar närma sig och oavsett om du firar den med din älskade, vänner, familj eller inte alls så är vi alla värda att få känna oss lite extra fina under! Inte sant? Fina underkläder är lite av min svaghet och har alltid varit (vilket resulterar i att jag har ohälsosamt mycket), men en del set ser ju ut som ren konst skulle jag säga. Hela spets- och strapstrenden som råder just nu får dessutom gärna stanna kvar ett bra tag till.

För att fira med lite extra kärlek så tog jag tag i att fixa en rabattkod åt er hos Nelly.com, som ger er 15% rabatt vid köp över 800 SEK när ni använder koden LISA15. Koden gäller alla kategorier av plagg men inte riktigt alla varumärken, så ta en extra titt i kassan. (: Koden gäller fram till 15/2!

_______________________________________

Translation: Valentines is getting closer and regardless if you’ll celebrate together with your love, friends, family or not at all – we all deserve to feel a little extra pretty underneath! Don’t we? Nice lingerie has always been my weakness, almost looks like art sometimes. And this whole lace and straps trend that is going on right now can happily stay for a long while more.

And to celebrate with a little extra love I got a discount code for you at Nelly.com, that gives you 15% discount when ordering over 800 SEK using the code LISA15. The code works on all categories but not for all brands so take an extra look in the checkout. (: The code is valid until February 15!

 


11 kommentarer11 kommentarer om “VALENTINES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här