Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:30 | February 14, 2016

VALENTINES DAY

Lisa-Olsson-valentines-2

Top, here! (adlink)

Glad Alla Hjärtans Dag på er! Kunde alltså inte låta bli att klicka hem det här söta hjärtsetet, haha. Älskart. Hoppas att ni både har spridit och fått lite extra kärlek idag oavsett om det är från din pojkvän, flickvän, familj, vänner eller varför inte er själva! Har ju haft familjen på besök här i Stockholm i helgen, så vi möttes upp imorse och hängde hos min syster innan vi käkade långlunch ihop. Jag har faktiskt fr.o.m. i måndags beslutat mig för att testa att sluta äta kött och kyckling (kanske även fisk snart som nästa steg) och det har funkat fint hittills, lättare än jag trodde och speciellt att motivera sig utifrån alla möjliga aspekter. Nu ska jag och Tim slå på någon film här på Hotell Diplomat, tack till Bik Bok för det!! ♡ Hörs imorgon, puss favoriter!

_____________________________________

Translation: Happy Valentine’s Day everyone! Couldn’t help myself from buying this cute heart set, haha. Love it. Hope you’ve both spread some and got some extra love today! I’ve had my family here in Stockholm as I mentioned before so we met up this morning at my sister’s place before we had a long lunch together. I decided to stop eating meet and chicken last Monday (maybe fish as well soon as a next step) and it has actually worked fine so far, easier than I thought and especially to motive yourself in many different aspects. Now Tim and I are ready for a movie here at Hotel Diplomat, thank you Bik Bok for that!! ♡ Talk tomorrow, hugs favorites!


17 kommentarer17 kommentarer om “VALENTINES DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här