Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:42 | February 23, 2016

DIPLOMAT MORNING

Här är ett gäng bilder från igår morse då jag bjöd in ett gäng till Hotel Diplomat för frulle, häng och en närmare titt på min kollektion som ju släpptes samtidigt som vi var där! Kändes nästan som en nedräkning på nyår, haha. Hade i alla fall inte kunnat tänka mig ett bättre sätt att fira in det på en precis där. Är verkligen så SJUKT glad och tacksam för all respons och bra tryck, det här betyder så mycket för mig. TACK igen! Och stort tack till bästa Diplomat som lät oss vara hos er! Se nu till att klicka hem era favoriter medan din storlek fortfarande finns kvar (; Det virkade setet jag har på mig hittar ni HÄR. Hörs senare! So long

___________________________________

Translation: Here’s a bunch of photos from yesterday morning when I invited to breakfast and a closer look on my collection since it got released during the event! Almost felt like a countdown on New Year’s, haha. And I couldn’t imagine a better way to celebrate it than right there! I’m SO extremely happy and thankful for such a great release and feedback, this whole thing means so much to me. THANK you again! And thank you to the best Diplomat for letting us arrange the event there! Don’t forget to buy your favorites while your size is still available (; Find the crochet set that I’m wearing HERE. So long


34 kommentarer34 kommentarer om “DIPLOMAT MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här