Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:06 | February 25, 2016

GET THEM NOW

Lisa_Olsson_Collage

1. V-strap body black, HERE 2. Two In One Wrap (available in black too), HERE 3. Flare pants, HERE 4. V-strap body pink, HERE 5. Waterfall top, HERE

Lisa_Olsson_Two_In_One_Wrap

Hörni, löning och vad vore då bättre än att fira med lite vårshopping? (; Några plagg från min kollektion har redan sålt slut (en body blev slutsåld medan jag gjorde kollaget!) så hugg tag i dessa nu medan plaggen här fortfarande finns kvar! Det draperade linnet jag bär på bilden finns kvar några i den svarta färgen, passar till allt. Och mockaimitationen på byxorna är magi, ska glida runt i dem så fort jag blir frisk. Nu: fortsätta sjukstugan här och kolla ännu en film. Hoppas att ni får en fin kväll! Puss

_______________________________

Translation: Guys, payday and what would be better than some shopping? (; Some of the pieces in my collection are already sold out (one body got sold out while I did the collage!!) so buy these pieces now or regret it later! The top with draping that I’m wearing on the photo is still available a few more in the black color, fits to anything. And the faux suede on the pants are magic, gonna wear them as soon as I feel better. Now: watch another movie here while I’m stuck in bed. Hope you’re having a great evening! Love

– In collab with my collection NLY Trend by Lisa Olsson


16 kommentarer16 kommentarer om “GET THEM NOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad har du för storlek i skinnjackan? Jag brukar ligga på 34/XS i överdelar men vill inte att jackan är för kort samt att jag vill kunna använda den över en tjockare tröja. Är den jättetight eller lite oversize? Helt underbar kollektion, äger redan flera plagg! Stor kram och grattis till en sån lyckad kollektion!

  Reply
 • Gud vad glad jag blir, så jäkla cool känsla att ni kommer bära plaggen snart! Tack Elin!!
  I skinnjackan har jag 34, har precis som du 34/XS i överdelar och tycker att den är precis lagom. Modellen på jackan är inte supertajt utan rakare/lite oversized, så jag får plats med en tjockare tröja under! Jag är ca 167 cm lång. Kram!

  Reply
 • Så besviken på mig själv att jag inte var snabbare på att beställa den svarta bodyn… 🙁 kommer storlekarna fyllas på??

  Reply
 • Åhh nej så synd 🙁 Tyvärr så kommer den inte in igen…kram!

  Reply
 • http://www.shopstylebrand.com
  Wonderful photos, stunning outfit!

  Reply
 • Wow, gratulerar 😀

  Reply
 • That silk dress is absolutely stunning! x

  http://www.wonkylauren.com

  Reply
 • I really like it =)
  kisses Blamod
  new articles
  http://blamod.com

  Reply
 • Hej
  Köpte det beigea linnet, men tyvärr är det alldeles för litet kring brösten. Det är sååå fint och vill gärna ha det i rätt storlek.. Kommer det komma in fler storlekar ?

  Reply
 • vilken storlek har du i mocka sattet? star mellan att bestalla 36 eller 38. Jag har ca 175 lang 🙂

  Reply
 • Jag har 34 i både topp och shorts! Jag är väldigt liten runt midjan så de är på gränsen till lite stort på mig, så skulle nog säga satsa på 36 i båda delarna alternativt 36 i toppen och 38 i shortsen om du oftare har 38 än 36 i nederdelar 🙂 Kram!

  Reply
 • Så snyggt!

  Reply
 • Köpte hem den stickade gröna toppen! ÄLSKAR den! 🙂 Kommer bäras flitigt! <3

  Reply
 • Kan inte du göra lite inlägg om hur man kan styla dina plagg? Typ den svarta spetsbodyn? 🙂

  Reply
 • Hej! kommer plaggen komma in igen? mvh

  Reply
 • Hej Rebecca! Det kan vara så att något kommer in i nån storlek igen, inte i stor kvantitet men håll utkik! Kram

  Reply