Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:32 | February 25, 2016

160225.

Lisa_Insta

Alltså vinterkräksjukan kan nog vara bland det värsta jag vet. Vaknade igår morse av att jag mådde dåligt och sen har det hållit på sen dess, så jag hade tyvärr ingen ork att öppna datorn igår här. Känner mig lite bättre idag så jag ska försöka börja få i mig nåt litet för att inte bli så matt. Här är i alla fall lite av mina senaste bilder på instagram, följ mig där om ni inte redan gör det på @lisaolssonblog! Märker alltid när jag gör dessa kollage att jag går i något slags färgtema periodvis, tydligen beige och röda toner som gäller nu haha…

_____________________________________

Translation: Winter vomiting disease is probably one of the worst things I know. Yesterday morning I woke up feeling sick and since then I’ve stayed in bed, so unfortunately I had no energy at all to open the computer yesterday. Feeling a bit better today so I’ll try to start eat something small. Anyway, here are some of the latest photos on my instagram, follow me there at @lisaolssonblog! I notice every time I do these collages that I have some kind of color themes, obviously beige and red tones going on right now haha…


26 kommentarer26 kommentarer om “160225.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här