Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:06 | March 3, 2016

COLOR YOUR FRIENDS

LorealLisa-Olsson-1

We represent four different hair colors and here’s the closest to mine, L’Oréal Casting Créme Gloss Blonde 700

Hur skulle det låta att vinna styling av ett professionellt team, samt en oförglömlig plåtning tillsammans med ett gäng tjejkompisar som publiceras som mittuppslag i ett stort modemagasin? L’Oréal Paris driver just nu en kampanj under namnet Color Your Friends som handlar om att ni kan skapa ett team med en egen hashtag, under vilken ni postar bilder på Instagram med liknande känsla som vår gruppbild här i inlägget. Vi har samlat lite inspiration åt er på Instagram under vårt eget squad och hashtag – #colorsquad, om ni är sugna på att kolla in där eller på sajten. Tjejer borde ta chansen att gå ihop och lyfta varandra oftare, så kör!

Tävlingssidan hittar ni HÄR, med samtliga regler, info samt möjligheten att skapa ert squad! Lycka till!!

I samarbete med L’Oréal Paris

____________________________________

Translation: This post is about a fun competition where you guys can win a styled photoshoot together with your friends, that will become a spread in a big fashion magazine! Unfortunately it’s only available to enter in Sweden this time, but hoping to be able to give you all a treat very soon! Love xx


6 kommentarer6 kommentarer om “COLOR YOUR FRIENDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså ni ser så himla fina ut allihopa? Typ ett perfekt squad. Ska se om jag kan få ihop mina närmsta tjejkompisar och göra ett vi med, vore så häftigt att vinna. Tack för bästa bloggen <3

  Reply
 • Åh vad kul!!

  http://erikalindgren.com

  Reply
 • Hej fina! Älskar din kollektion för Nelly. Har dock en fråga om stövlarna som jag döööör för. Jag har ofta problem med stövlar pg.a större vader (då menar jag inte stora som i överviktig) utan mer muskler och svårt att stänga stövlar. Är dessa oversize? Förstår du vad jag menar?! 🙂 Inte sådär AStighta i vaderna?

  Tack och kram 🙂

  Reply
 • Hej! Åh, vad glad jag blir! Tack!! Jag förstår. Ja precis, det som är bra med dessa skor då är just att de är lite mer oversize/raka i modellen och inte slimmade längs benen. Borde funka fint med andra ord 😀 Kramar!

  Reply
 • Cute photos!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • you’re all so cute

  http://hashtagliz.com

  Reply