Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:15 | March 4, 2016

INTERIOR FOCUS: CURTAINS

Lisa-Olsson-Curtains-InspoPhoto by Jesper Florbrant for Metro Mode, via Wrede & Pinterest

Gardiner är typ det enda jag kan tänka på just nu, haha. Lite roligt hur totalt insnöad man blir på vissa saker när man håller på att inreda hemmet. När gardiner blir livsviktigt. Har i alla fall alltid älskat och inspirerats av den nästan hotellyxiga känslan man får av att satsa på ett par tunga, ordentliga gardiner i sammetsliknande material. Gör så mycket med gardiner i ett rum och tycker att det ger en helt annan effekt, speciellt om man hänger dem ovanför själva fönstret för att skapa höjd som på inspobilderna här. Vi har letat runt och gjort research både i butik och på nätet ett bra tag men idag köpte vi äntligen ett par! Från märket Linum i en superfin gråbeige ton som lär bli grymt till resten i sovrummet, visar er snart. Vill få upp NU.

Glöm förresten inte att ni förutom på bloggen och instagram kan följa mitt konto i appen Spin My Planet under “Lisaplace”, där jag tänkte bli bättre på att visa lite mer sneak peeks från lägenheten. Ha en fin kväll favoriter! ♡

______________________________________

Translation: Curtains is almost the only thing I’m thinking about right now, haha. A bit funny how focused you can be on specific things when your in the middle of decorating at home. I’ve always loved and been inspired by the almost hotel luxury feel you get when putting up a pair of real, heavy curtains in a velvet looking material. I think the rooms gets a whole other effect and especially if you put the curtains right above the window like on the inspo photos here to create height. We’ve been looking and done research both online and in stores and today we finally found a pair for the bedroom! From the brand Linum in a really nice grey/beige tone that hopefully will look great with the rest of the bedroom. Wanna put them up NOW.

Don’t forget that you except from the blog and instagram can follow me on the app Spin My Planet under “Lisaplace”, where I’ll be better to upload some sneak peeks from the apartment. Have a nice evening favorites! ♡


7 kommentarer7 kommentarer om “INTERIOR FOCUS: CURTAINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I love the first photo with dark grey curtains! Beautiful post!

  Reply
 • modelling in the streets….
  edgy and chic look
  kisses Blamod
  http://blamod.com

  Reply
 • I have long black curtains like the first one. They’re great and block out so might light 🙂

  http://www.wonkylauren.com

  Reply
 • Beautiful inspiration!! <3

  Reply
 • Tunga gardiner är verkligen så fint, dock krävs det ett passande fönster till, inte för litet ?

  Reply
 • Men åhh jag skulle verkligen behöva nya gardiner 🙂

  Senaste trend outfiten och dom perfekta jeansen i en unik nyans på min blogg just nu!
  Många kramar från Hanna <3

  http://www.hannavic.se

  Reply
 • Hejsan Lisa! Jag undrar vad tyget heter och vilken färg det är på eran sammetssoffa? Vi kollar själva på samma soffa för vårat hem och är nyfikna om det är samma tyg vi vill ha. Tack på förhand!

  Reply