Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:36 | March 8, 2016

CLASSIC HIGHLIGHTS

Jag trivs ju allra bäst i en hårfärg som ligger så nära mina naturliga som möjligt. Jag har alltid varit lite mörkare i bottnen och ljusare i längderna, som gärna får solblekas ytterligare under sommaren. För att förstärka effekten och färgskiftningarna, gillar jag att leka med slingor och framför allt då att lägga i blondare slingor i topparna. Det ger både den där bohemiska viben som jag gillar och en lite lekfull och beachig look året om!

 I samarbete med Garnier Nutrisse vill jag därför passa på att tipsa om att de just nu har ett hårtest HÄR kopplat till sin Truly Blonde-serie som är enkel att få till själv hemma, där man i testet kan ta reda på vilken blondintyp man tillhör. Jag blev Classic Highlights, vilket ju stämmer in väldigt bra på mig! Om ni gör testet kan ni även vara med och tävla om ett presentkort till ett värde av 1.400:- att handla för på Nelly.com – ladda bara upp en bild på ditt hår på Instagram där du hashtaggar färgen du fick i testet (#classichighlights, #softandnatural, #beachblond eller #trendyplatinum) samt #GoTrulyBlonde. Kom ihåg att ni måste ha en öppen profil för att delta! Lycka till babes!!

I samarbete med Garnier

_______________________________________ 

Translation: As you know I feel the most comfortable in a hair color that’s as close to my natural color as possible. I’ve always been a bit darker in the roots and lighter in the ends, that happily can be sun bleached even more during summer. To increase the effect and color different, I like to play with highlights and especially then to put some blonde highlights in the ends. It both gives that bohemian vibe that I like and also that playful, beachy look all year around! 

In collaboration with Garner Nutrisse I’d therefore like to shoutout that you can all do a hair test HERE for the Truly Blonde serie that is an easy color to do at home, where you in the result of the test gets to know which blond type you are. I got Classic Highlights, which fits good to me! And if you do the test, you can also take part in the competition where you can win a gift card worth 1.400 SEK to shop for at Nelly.com – just upload a photo of you hair on Instagram and tag the color you got in the test (#classichighlights, #softandnatural, #beachblond or #trendyplatinum) and #GoTrulyBlonde. Remember that you need to have an open profile to participate! Good luck babes!!

In collaboration with Garnier


18 kommentarer18 kommentarer om “CLASSIC HIGHLIGHTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här