Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20
/March
15:35

REFLECTION

Lisa-Olsson-LA-320-3320-title Lisa-Olsson-LA-3202Lisa-Olsson-LA-320 Lisa-Olsson-LA-320-4

Cardigan, H&M. Sneakers, Nike. Sunglasses, Rayban. Dress, NLY Design by Victoria Törnegren. Bag, Zara. 

Hej på er och hej söndag! Bjussar på en look från LA. Jag och Tim som kommer hem från Norge idag hade planerat pannkakor-i-sängen-och-stanna-där-hela-dagen grejen men stackarn är fast i Oslo pga försenat flyg tills ikväll. Istället passar jag på att få en del jobb gjort och planera inför kommande grejer under april redan nu så att man får lite försprång. Jag är i vanliga fall mer utav en sista minuten-människa eftersom jag gillar att jobba under press, men å andra sidan tror jag att man inbillar sig att man gillar det mer än man i själva verket faktiskt gör. Så jag tänkte försöka vända trenden nu, haha. Blir nog en långpromenad senare också för att få lite luft! Ha en fin söndag nu, so long

_______________________________________

Translation: Hey you and hello Sunday! Here’s a look from LA. Me and Tim who’s coming home from Norway today had planned the pancakes-in-bed-and-stay-there-all-day thing but unfortunately he’s stuck in Oslo due to a delayed flight until tonight Instead I’m getting some work done from home and doing some planning for some upcoming projects in April already now. I’m usually more of a last minute person since I like to work under a bit pressure, but on the other hand I think that I imagine to like it a bit more than I actually do. So thought I’d reverse the trend now, haha. Think I’ll take a long walk later to get some fresh air! Have a lovely Sunday now, so long


32 kommentarer32 kommentarer om “REFLECTION”

  Så snygga glasögon, de gör verkligen en hel outfit 😀

  Reply

  Fin outfit, solglasögonen är riktigt snygga! Har sett på bloggen att du hade ett par Isabel Marant-sneakers, hur är dom i storleken? Jag har normalt 37,5 och har läst att det är bra att gå upp lite i storleken på dom. Hur upplever du dom i storleken?

  Reply

  Tack så mycket! Exakt det stämmer! Jag har dem i svart och beige och har strl 38 i det ena paret och 37 i de andra som jag köpte av en kompis. Jag är normalt 37 och aldrig annars 38 men skulle nog säga att 38:orna sitter bättre på mig ändå, så precis som du säger är de nog lite små i storleken. Kram!

  Reply

  Kanoners, då blir det storlek 38, tusen tack för hjälpen!

  Reply

  Superfin och mysig cardigan! Finns den på hm nu? Eller var det längesen du köpte den? Kram

  Reply

  Gud vad snyggt!! Har du storlek XS/S i koftan eller M/L? 🙂 kram!

  Reply

  trist med försening och ändrade planer men kanske skönt att få lite work done 😉

  Reply

  Hej Lisa! Fantastisk outfit. Har du möjligtvis koll på exakt Rayban-modell på dina brillor? 🙂 drömglasögonen och har letat en livstid haha! Tack på förhand för svar <3

  Reply

  Hej Sofia! Tack så mycket!

  Jag kollade runt lite och kunde bara hitta till herr här… http://www.asos.com/Ray-Ban/Ray-Ban-Round-Sunglasses-RB3447/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5762023&cid=6519&Rf989=6215&Rf-400=3128&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Gold&totalstyles=49&gridsize=3
  Men det är deras vanliga runda modell med rött glas, vet inte om storleken på glaset för herr/dam skiljer sig supermycket – får du inte syn på dem någon annanstans kanske det kan vara värt ändå 😉 Kram!

  Reply

  Känner igen det där med att jobba som bäst under press.. Blessing and a curse haha 🙂

  Reply

  Love it ! WHere did you find all these beautiful necklaces ? Thanks !

  Reply

  Hej! Så snygg kofta!! Sitter och ska beställa den nu men står i valet och kvalet vilken storlek jag ska ta.. tycker det var snyggt att ha den lite oversize som du har den så vilken storlek har du? xs/s eller m/l? 🙂 Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.