Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:35 | March 20, 2016

REFLECTION

Lisa-Olsson-LA-320-3320-title Lisa-Olsson-LA-3202Lisa-Olsson-LA-320 Lisa-Olsson-LA-320-4

Cardigan, H&M. Sneakers, Nike. Sunglasses, Rayban. Dress, NLY Design by Victoria Törnegren. Bag, Zara. 

Hej på er och hej söndag! Bjussar på en look från LA. Jag och Tim som kommer hem från Norge idag hade planerat pannkakor-i-sängen-och-stanna-där-hela-dagen grejen men stackarn är fast i Oslo pga försenat flyg tills ikväll. Istället passar jag på att få en del jobb gjort och planera inför kommande grejer under april redan nu så att man får lite försprång. Jag är i vanliga fall mer utav en sista minuten-människa eftersom jag gillar att jobba under press, men å andra sidan tror jag att man inbillar sig att man gillar det mer än man i själva verket faktiskt gör. Så jag tänkte försöka vända trenden nu, haha. Blir nog en långpromenad senare också för att få lite luft! Ha en fin söndag nu, so long

_______________________________________

Translation: Hey you and hello Sunday! Here’s a look from LA. Me and Tim who’s coming home from Norway today had planned the pancakes-in-bed-and-stay-there-all-day thing but unfortunately he’s stuck in Oslo due to a delayed flight until tonight Instead I’m getting some work done from home and doing some planning for some upcoming projects in April already now. I’m usually more of a last minute person since I like to work under a bit pressure, but on the other hand I think that I imagine to like it a bit more than I actually do. So thought I’d reverse the trend now, haha. Think I’ll take a long walk later to get some fresh air! Have a lovely Sunday now, so long


32 kommentarer32 kommentarer om “REFLECTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här