Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:50 | March 28, 2016

NYC ARCHIVE

LisaOlsson-New-York-12 LisaOlsson-New-York-11 LisaOlsson-New-York-16Lisa-Olsson-Snapshots-3Lisa-Olsson-New-York-Guide-11 LisaOlsson-New-York-14 LisaOlsson-New-York1LisaOlsson-New-York-Butchers-Daughter2A throwback to New York April 2015  

Fastnade i bildarkivet tidigare idag och framför allt bland dessa New York bilder från förra året i slutet av april. Det var verkligen en magisk tid att dra dit då våren precis nåt stan på riktigt och träden börjat blomma. Värt att försöka tajma om man har möjlighet och planerar att åka dit! Få platser jag trivs så bra på som New York. Ikväll får bilderna här tala för sig själva som en tillbakablick – imorgon kör vi igång med 100% jobb igen. G’night! ♡

__________________________________________

Translation: Got caught in my photo archive earlier today and especially when going through these New York photos from last year in the end of April. It really was the perfect time to got there since the spring had just arrived and the trees blossomed. Not many places I like as much as NY! So tonight I’ll let the photos speak for themselves as a little throwback – tomorrow we’re back on 100% work mode again. G’night! ♡


14 kommentarer14 kommentarer om “NYC ARCHIVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här