Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/March
23:41

B L A C K ON B L A C K

Lisa_Olsson_Rooftop_Black_Dress Lisa-Olsson-Rooftop-Black-Dress1A little closer look of this classic evening look in LA

Dress, H&M. Bag, Zara. Shoes, Senso.

God kväll gänget! Nu har jag landat i Stockholm igen efter några dagars häng i Malmö över påsk. Skönt att komma igång med 100% jobbfokus igen! Resten av veckan består främst av möten och en jäkla massa planering av april innan jag åker till Maldiverna för jobb nästa vecka (!). Men mer om det sen. Så länge kommer här en look ni fick se en liten sneak peek av förut men inte i sin helhet – tog bara några snabba bilder, men bättre än inget. Den här klänningen levererar! Såg att den kommit in i grått nu också, minst lika fin den. Nu slocknar jag vilken sekund som helst här, g’night! ♡

___________________________________

Translation: Good evening team! Now I’m back in Stockholm again after a few days in Malmö with the family for Easter. Feels good to go back to 100% work mode again! The rest of the week is mostly filled with meetings and a lot of planning for April before I’m off to the Maldives for work next week (!). But more about that later. First here’s a look from LA that you only got a sneak peek of before – only had a few quick photos but better than nothing. I just love this dress! Noticed that they have it in grey now as well, so nice. Falling asleep any second now, g’night! ♡


22 kommentarer22 kommentarer om “B L A C K ON B L A C K”

  Älskar ljuset i dessa bilder, så himla vackert!

  Reply

  Vacker plats med en galet vacker Lisa 😀
  Blir lite avis nu när jag läser att du ska till Maldiverna. Jag är inte en person som tycker om att resa men det är verkligen en plats jag vill besöka 😀

  Reply

  Älskar klänningen! Men hittar inte den på h&m’s hemsida, hade du kunnat länka den om den fortfarande finns kvar?

  Reply

  are you able o link the dress? Can’t find it on the website 🙁

  Reply

  Hej!! Jag älskar också klänningen och är så nyfiken på den! Vet du om den finns kvar? Länk por favor? <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.