Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

26
/April
01:32

GRAYSCALE

Lisa_Olsson_ Lisa_Olsson

Skirt, Gina Tricot Exclusive Collection. Sweater, H&M. 

Hur vacker är inte den här kjolen? Ännu ett plagg att vilja hänga upp på väggen då. Går igång på allt med textur men när det dessutom skimrar på det, oh my. Har precis förflyttat mig själv från stolen framför iMacen till sängen efter en dag av först plåtande i 5 timmar följt av över 8 timmars konstant redigerande, haha. De som påstår att det väl borde gå snabbt att skapa material borde nog tänka om lite, för tid tar det. Men den typen av jobb har alltid fungerat lite som terapi för mig – precis som när någon annan kanske väljer t.ex. en bok, så jag tycker bara att det är kul. Nej nu har jag bara ena ögat öppet i princip, hoppas att ni sover/somnat gott! So long

________________________________________________

Translation: How beautiful isn’t this skirt? I’m going wild for anything with texture and when it’s shimmering too, oh my. Just transported myself from the chair by the iMac to bed after a day of 5 hours shooting first followed by 8 hours constant editing mode, haha. Those who say it shouldn’t take that much time to create content should rethink a little bit, because it sure does. But that kind of work has always been like therapy in a way for me – as well as another choose maybe a book for example, so I always enjoy doing it. Now I’m basically already asleep here, hope you all sleep tight! So long


19 kommentarer19 kommentarer om “GRAYSCALE”

  Omg, det må være den mest perfekte sweater jeg noensinne har sett! Vil du være så snill å fortelle når du kjøpte den, og på hvilken avdeling?
  -Cecilie

  Reply

  både du och dina outfits är så himla vackra!

  Reply

  Nån som vet vilken tröja det är från HM? Finns den att köpa nu?

  Reply

  Superfint kjol! Älskar när det känns välarbetat! 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.