Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/April
19:11

PASTEL FRONTS

Credits & adlinks – Shorts, One Teaspoon (similar here!). Sweater, H&M.

Hej på er! Dagens look liknande mer blöt förfrusen hund än ovan. Tydligen vinter igen i Stockholm, haha. Kom igen våren! Fick hur som helst massor av frågor angående den här tröjan (samma som jag bär i ett par inlägg under). Jag köpte den på H&M precis innan Coachella nu, online verkar den inte finnas dock men den borde åtminstone hänga kvar i butik. Nu har jag snart jobbat undan för dagen här och ska fixa mat varvat med lite soffhäng förhoppningsvis. Imorgon har jag plåtning hela dagen, pepp! Häng med på snapchat, “olssonlisa”. Puss!

_____________________________________

Translation: Hey you! Obviously winter in Stockholm again, haha. Almost. Come on spring! Got a lot of questions about this sweater (the same as I’m wearing in a few posts down). I bought it right before I went to Coachella, can’t find it online though but it should definitely still be available in store. Now I’m starting to get done with work for today before I’ll prepare some food and hopefully chill mode. Tomorrow I have a shoot all day, excited! Follow it on snapchat, “olssonlisa”. Love!


12 kommentarer12 kommentarer om “PASTEL FRONTS”

    det snöade imorse när jag kom ut!? ville gråta 🙁 men där var du så somrig och härlig iaf <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.