Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:20 | May 12, 2016

PINCH ME

Lisa-Olsson-Orange-Heels-5 Lisa-Olsson-Orange-Heels-4 Lisa-Olsson-Orange-Heels-3 Lisa-Olsson-Orange-Heels-6 Lisa-Olsson-Orange-Heels-1 Lisa-Olsson-Orange-Heels-2Photos by FANG. Editing by me. 

Credits & Adlinks – Top, H&M. Jeans & neck tie, ASOS (here!). Shoes, Jennie-Ellen

__

Tjo gänget! 01 står klockan på och jag tänkte signa ut för dagen vilken sekund som helst – men innan dess ville jag få upp det här inlägget. Älskar, älskar dessa klackar från min vän Jennie-Ellens märke och jag lär mer eller mindre vägra att ta av mig dem i sommar. Annars så har dagen i stora drag bestått av att bocka av fotande i nån timme, möten och deadline på jobb från kontoret innan jag och Tim tog ett break i form av take-away sushi i parken och skate på hans nya bräda. Känns så overkligt att man går runt med sommarkänslor nu?! Hoppas att ni somnar gott, so long!

___________________________________

Translation: Hey team! It’s 1 o’clock and I’m signing out for today any second now – just wanted to upload this post first. Love, love these heels from my friend Jennie-Ellen’s brand and I’ll probably regret taking them off this summer more or less. However, today I’ve been up with shooting for a couple of hours, meetings and some deadline work from the office before Tim and I took a break for take-away sushi in the park and some skate trying out his new board. Feels quite unreal to walk around with summer feelings these days?! Hope you all sleep tight, so long!


31 kommentarer31 kommentarer om “PINCH ME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här