Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12
/May
18:33

SHOE MANIA

Jennie-Ellen DENIM MULES | SNAKE BOOTS | SNAKE HEELS

Tänkte passa på att visa er några av de senaste tillskotten i skogarderoben! Den här tiden på året måste nog vara bland den roligaste att klä sig, när man äntligen kan sluta snegla på skorna med öppna tå, utan istället dra på dem och faktiskt överleva en heldag utan köldskador. Dessa par som min grymma vän Jennie-Ellen har designat kommer användas flitigt i vår och sommar. Tror faktiskt att jag inviger de blåa redan ikväll. För nu: dags att stänga igen datorn och svira om inför Julians event ikväll! So long

_______________________________________

Translation: Thought I’d take the chance to show you guys my latest shoe addition in my wardrobe! This time of the year must be the most fun to dress, when you finally can wear all those open toe shoes for a whole day surviving without damages from the cold, haha. These pairs that my awesome friend Jennie-Ellen has designed will definitely be worn a lot this spring and summer. Actually think I’m gonna wear the blue ones tonight for Julian’s event! So long


12 kommentarer12 kommentarer om “SHOE MANIA”

  Those shoes are just dope! I really need each single pair! Especially the denim mules are just awesome!!
  XO from Germany
  Elena
  _________________________________
  http://saintjeans.de/

  Reply

  Snakebootsen är fantastiska! Jag vill också haa!!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.