Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:05 | May 18, 2016

SWIRL, SWIRL

Gillette Venus Swirl Gillette Venus Swirl Gillette Venus Swirl

Gillette Venus Swirl – #moveslikenoother

Att träna och röra på mig har alltid varit ett måste i min vardag för att må så bra jag kan må, och efter att tidigare ha tränat och tävlat i cheerleading i ca sju års tid har jag sedan dess försökt testa på flera träningsformer för att finna samma motivation. En kombination av gymträning, att välja promenader framför tunnelbanan samt att testa på nytt såsom t.ex. klättring är det som visat sig funka bäst i längden för mig. Och påtal om rörelse i vardagen, så låter jag det introducera mitt samarbete tillsammans med Gillette Venus i samband med att de nu släpper sin nya rakhyvel Venus Swirl. Rakhyveln har en s.k. Flexiball vid rakhuvudet, vilket betyder att den kan röra sig i fler riktningar samt följer och formar sig efter kroppens kurvor. Min tolkning på det finner ni alltså i videon ovanför 😉

Och hörni! Gå in på min Instagram och kolla in tävlingen som pågår just nu – där du kan posta en egen rörlig bild/GIF (skapad med t.ex. Boomerang, Spin My Planet eller vanlig video) med taggarna #MovesLikeNoOther, #VenusSwirl samt @lisaolssonblog för att vara med och tävla om ett yogapass tillsammans med mig och Janni! Som andrapris får topp 10 varsin Venus Swirl att skämma bort benen med inför sommaren. Läs mer info kring tävlingsreglerna HÄRKom ihåg att jag gillar kreativa idéer, kör hårt nu!

I samarbete med Gillette Venus

_____________________________________________

 Translation: To workout and stay active in my everyday life has always been a must for me to feel the best I can feel, and after 7 years of training and competing in Cheerleading before – I’ve tried out a lot of different workouts to hopefully find the same motivation. A combination of gym, to choose to walk instead of taking the subway and trying out some new stuff like climbing seems to be the best balance for me in the long run. And speaking about being active, I let it introduce my collaboration together with Gillette Venus since they’re launching their new razor Venus Swirl. The razor has a flexiball on top, which means that it can move in more directions and shape after your body curves. So basically you find my interpretation of that in the video above 😉

And right now you can go to my Instagram and check out the competition going on right now – where you can upload your own moving image/GIF (created with for example Boomerang, Spin My Planet or regular video) with the tags #MovesLikeNoOther, #VenusSwirl and @lisaolssonblog to get the chance to win a workout together with me and Janni! As second prize top 10 gets their own Venus Swirl to prepare the legs for summer. Read more info about the competition HERE. And remember that I like creative ideas, go go!

In collaboration with Gillette Venus


25 kommentarer25 kommentarer om “SWIRL, SWIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här