Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:25 | May 24, 2016

WARDROBE IDEAS?

Wardrobe ideas interior

Photos via Pinterest

Morning babes! Det största projektet i lägenheten just nu är nog garderobsdelen/vår mini-walk in closet i sovrummet, helt enkelt att hitta en garderobslösning som känns både praktisk och snygg. Just nu står en temporär garderobsställning (som ni kan se i det här inlägget från när vi precis hade fått nycklarna) som vi mer tycker liknar en byggställning haha, så vill ersätta den så snart det bara går.

Ni brukar ofta ha lite tips/referenser om allt möjligt – så har ni möjligtvis några tips på vart man hittar fina, prisvärda garderober? Allt ifrån platsbyggd till DIY tips! Det lär nog bli en klädställning, men i övrigt är vi ute efter något med lite höjd och dörrar så att inte alla kläder syns (läs: tyvärr ej född som en superorganiserad människa). Hojta gärna!! Hörs senare, puss

__________________________________________

Translation: Morning babes! The biggest project in the apartment right now is probably the wardrobe/mini walk in closet in our bedroom, basically to find a solution that’s both practical and looks good. Right now there’s a temporary wardrobe standing (which you saw in this post earlier from when we’d just received the keys) that we think looks more like a scaffolding haha, so we want to replace it asap.

You usually have good tips/references about a lot – so does anyone of you maybe got some tips about where to find nice, affordable wardrobes? Everything from site-built to DIY projects! I think we’ll go for one clothing rack but otherwise something with a little height and doors so that all the clothes won’t be seen (read: unfortunately not born as a super organized person). Hit me!! Talk more later, love


6 kommentarer6 kommentarer om “WARDROBE IDEAS?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Lisa!

  I recommend you definitively to put lights in every shelve, asi it’s pretty cool during the night!

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • Älskar den längst ner till vänster 😀 Är tyvärr inte till så mycket hjälp men ska bli kul att se resultatet när ni är klara 😀

  Reply
 • I think the bottom left is my fave. Very spacious! x

  http://www.wonkylauren.com

  Reply
 • love your style =)
  kisses from Italy
  http://blamod.com

  Reply
 • Hej! Jag gjorde om min garderob förra sommaren och är överlycklig att jag köpte byxhängare från IKEA till en vanlig garderob och satte in i min walk in closet. Dessutom köpte jag en sån smal stång på Ikeas köksavdelning med S-krokar till för att hänga mina linnen på. Man slipper vika och man slipper vecken! ? Lycka till 🙂

  Reply
 • IKEA’s serie STOLMEN är perfekt om man vill ha både öppen och stängd förvaring. Dessutom justerbart i höjden så du kan utnyttja garderoben maximalt. Går att bygga lite som man vill. Om man vill ha hela garderober är PAX serien från IKEA också väldigt bra och går att få exakt som man vill ha det. Man kan bygga sin egen på IKEAs hemsida och om man vill ha det lite roligare finns snygga dörrar och beslag att köpa på Superfront.se som passar till IKEAs garderober 🙂

  Reply