Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:05 | May 25, 2016

SHOW YOUR SWIRL

 

 

Hej fina! Bjussar på lite morgon-feeling i form av dans på ett hotellrum. Och förutom för att öka onsdagspeppen lite, så vill jag passa på att flika in en påminnelse om att klicka dig på min Instagram och kolla in tävlingen som avslutas den 1 juni – där du kan posta din egen rörliga bild/GIF/spin/Boomerang (min ovan är skapad med appen Spin My Planet) och taggarna #MovesLikeNoOther, #VenusSwirl samt till mig på @lisaolssonblog för att vara med och tävla om ett svettigt träningspass tillsammans med mig och Janni! Som andrapris får topp 10 varsin Venus Swirl att skämma bort benen med inför sommaren. Gillette Venus nya rakhyvel Venus Swirl, har en s.k. Flexiball vid rakhuvudet vilket innebär att den kan röra sig i fler riktningar samt formar sig efter kroppens kurvor. Receptet för sommarens snyggaste ben med andra ord.

Läs mer info kring tävlingsreglerna HÄR. Och glöm inte att du måste ha en öppen profil på instagram. Kör kör kör!

I samarbete med Gillette Venus

 ____________________________________________

Translation: Hey babe! Giving you some morning feeling in terms of some hotel bed dancing. And except from working on some Wednesday vibe, I wanted to take the chance and remind you about going to my Instagram and check out the competition that’s going on until June 1 – where you can upload your own Spin/GIF/Boomerang/video (mine above is created with the app Spin My Planet) and tag #MovesLikeNoOther, #VenusSwirl + @lisaolssonblog to get the chance to win a workout together with me and Janni! Top 10 also gets their own Venus Swirl to prepare your best summer legs. Gillette Venus new razor Venus Swirl, has a flexiball which means that it can move in more directions and follows the shape of your body. Read more info about the contest HERE. And don’t forget that you need to have an open instagram profile. Go go go!

In collab with Gillette Venus

 


1 kommentarerEn kommentar om “SHOW YOUR SWIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här