Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/May
11:22

FRIDAY DETAILS

Lisa-Olsson-Orange-Heels-3 IMG_1112 Lisa-Olsson-Powder-Pink Lisa_Olsson_Maldives_Crochet_Silver4 Slip Dress Lisa Olsson

Details, details, details…

Glad fredag! Gick ovanligt snabbt den här veckan tycker jag. Inget klagande på det dock. Min mamma är i Stockholm över helgen så ska strax iväg och luncha innan resten av dagen består av jobb. Så länge har ni ett gäng bilder här med fokus på detaljer från några av mina senaste looks här på bloggen. Och hörni – vill passa på att tipsa om att det idag inte bara är fredag utan t.o.m. Pink FridayNelly vilket innebär att de släpper en ny deal/rabattkod varje timme (!). Passa på nu mellan kl 21-23 då de kör 20% off på allt på sajten! Ca-ching! Hörs lite senare, puss

____________________________________

Translation: Happy Friday! Came really quick this week I think. No complain tho. My mum is in Stockholm over the weekend so I’m soon about to go for a lunch before the rest of the day will contain work and work. Here are some photos focusing on details from some of my latest looks here on the blog. And guys – just want to give you a hint about that it’s not only Friday – it’s Pink Friday over at Nelly, which means that they release a new deal/discount every hour (!). Take the chance now between 9-11 o’clock CET when they have 20% off on everything on the site! Ca-ching! Talk more soon, love

-this post contains adlinks


12 kommentarer12 kommentarer om “FRIDAY DETAILS”

  mysigt med mammabesök<3 alla dina looks är så stilsäkra Lisa!

  Reply

  Älskar verkligen den rosa kjolen!!! var kommer den ifrån?

  Reply

  Hi, I love the shorts on the 1st pic- where are they from??

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.