Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/May
19:44

CRISP

Lisa Olsson white suit orange suede heelsLisa Olsson white suit orange suede heelsLisa Olsson white suit orange suede heelsWhite suit, Morris. Shoes, Jennie-Ellen. Jewelry, Märta Larsson.

Alltså svagheten för kostymer. Känner mig alltid som mest uppläck och finast i ett kostym-set framför klänning. Kan varieras minst lika mycket i form av modell, färg och print. Denna goding från Morris bar jag under invigningen av nya Haymarket by Scandic häromveckan! Ni tror inte att jag skämtade om risken med helvitt och i nästa mening spiller över mig själv och kavajen, haha? Äh, var bara lite hummersås ändå. Schtek. Igår var vi ute en sväng men ikväll blir det 100% soffhäng och serier. Hoppas att ni får en fin lördag! Puss

_________________________________________

Translation: Oh, the weakness for suits. I always feels the most dressed up and nice when wearing a suit instead of a dress. Can be varied just as much depending on which model, color or print you go for. This beauty from Morris was my look during the premiere night of the new hotel Haymarket by Scandic last weekend! And don’t you think I was joking about the risk about wearing all white, and in the next sentence I spilled over myself and the jacket, haha? Yesterday we went out but tonight I’m all in for a lazy night and some series. Hope you have a great Saturday! Love


19 kommentarer19 kommentarer om “CRISP”

  Nydelig antrekk ! Hvilke hårprodukt har du i håret for å få det til å ligge bak?

  Reply

  Such an awesome look! Love how you combined the white suit with the orange shoes! <3
  Puss 🙂
  Elena
  ___________________________________________
  http://saintjeans.de/

  Reply

  det är ju såå stilrent och classy med vit kavaj! borde ha det oftare 🙂

  Reply

  Hej Lisa! Tycker verkligen att du har en riktigt bra blogg, jag undrar hur du fixar ditt hår? Du har så fin volym och din hårfärg är väldigt fin, kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.