Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/May
18:22

MIXED

Lisa-Olsson-Mixed-Photos-4 Lisa-Olsson-Mixed-Photos-3 Lisa-Olsson-Mixed-Photos-2_MG_8288 Lisa-Olsson-Mixed-Photos-1 _MG_9644

Mixed photos from brunchin’ in Stockholm, evening skate and the #RIactive event at Yauragi…

Söndag & ett gäng mixade bilder från den senaste tiden! Däribland från träningseventet som River Island höll på Yasuragi i samband med lanseringen av sin första träningskollektion. Så fint styrt! Outfiten som jag bar på kvällen fick jag en del frågor om och den består av toppen här och kjolen här (adlinks). Kjolen kommer bli så fin i sommar till sneakers och bruna ben. Nu ska jag göra något åt mitt söndagsruffs och sen ta en promenad bort till Rami för mat och häng där ikväll. Ha en skön kväll så hörs vi snart! ♡

_______________________________________

Translation: Sunday & some mixed photos from the last weeks! Some from the workout event that River Island invited to to celebrate the launch of their first training collection. Really nice and good times over there! Got some questions about the outfit I wore for the evening and it’s this top and this skirt (adlinks). The skirt will look so good this summer paired with sneakers and tanned legs. Now I’m about to do something about my messy Sunday hair and then take a walk to Rami for dinner and hangout there tonight. Wish you a great evening and talk soon! ♡


8 kommentarer8 kommentarer om “MIXED”

    bilden på bron i solnedgången, så fin! symboliserar sommar tycker jag 🙂

    Reply

    Älskar andra bilden! Älskar när saker och ting matchar (kjolen och väggen). 😀
    Riktigt snyggt matchat med tröjan och kjolen och du ser så himla gorg ut!!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.