Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:59 | May 31, 2016

SHINY RUST

Red shiny bomber jacket Red shiny bomber jacket Red shiny bomber jacket Red shiny bomber jacketCredits & Adlinks – Jacket, Topshop (here!). Bag, Givenchy (here!). Belt & skirt, ASOS (here & here!). Shoes, Jennie-Ellen.

__

 Såld på den här bomberjackan. Både till färg och ytan. Håller ni med? Sugen på att frossa lite i rostiga toner mot pudriga rosa toner som här just nu (och tänk till nude/beige, mmm). Njuter av hur Stockholm levererar den här veckan och längtar redan till helgen då CUBE styr en stor dagsfest! Lär bli magi. Men innan dess: massa jobb. Ha en fin kväll nu! Och hörni, var inte blyga i kommentarsfältet – jag ser ju att ni är inne här som vanligt och era ord gör det så mycket roligare! Puss

_____________________________________

Translation: Quite obsessed with this bomber jacket. Both the color and shiny feel. Do you agree? Think I’ll go for a lot of this rusty tones with dusty pink like here this summer (and combined with nude/beige, mm). I’m really enjoying Stockholm right now and the sun that makes me already long for the weekend when CUBE is hosting a big day party! Magic. But before then: a lot of work. Have a great evening babes! And hey, don’t be shy in the comment field – I see that you’re here as usual and your words makes it so much more fun! Love


33 kommentarer33 kommentarer om “SHINY RUST”

  Jättefina bilder! Vilket objektiv har du använt och vilket program redigerar du i? Kram 🙂

  Reply

  Hur tycker du jackan är i storlek? Är den så mörk som på dina bilder? Jag älskar verkligen din hårfärg!

  Reply

  Det finns inget att kommentera när i princip alla dina i lägg är samarbeten av olika slag. Förstår att bloggen är ditt jobb o att du måste tjäna pengar som alla andra. Men tror du behöver hitta en balans bland inläggen för det blir inte rolig läsning när inläggen är sprängfyllda av adlinks hit o dit.

  Reply

  Jag vet att jag är dålig på att ge respons genom kommentarer. Så här kommer en 😉 Du verkar vara en fantastisk person och det reflekteras bra i bloggen. Keep up the good work! 🙂

  PS. Flitig läsare sedan flera år tillbaka. DS.

  Reply

  MEN vad snygg!! Älskar verkligen dina looks – de känns så genomtänkta.
  Gillar speciellt kjolen här! Den var riktigt fin. 🙂

  Reply

  Why is there so much advertising going on lately? It’s annoying if you scroll down on the mobile phone and can’t read anything because of a big banner that opens up all the time…

  Reply

  Snälla hur ska jag beställa? Jag är stl 38 ska jag ta stl 40 då? Det ser ut som du har en större storlek än modellen. Jag vill att den sitter som på dig. Alltså att den inte ser liten ut. Jag har nyligen hittat till din blogg och kikat runt. Du har en fantastisk stil och så snygga jordfärger som du kombinerar?Hoppas du får en bra dag!

  Reply

  Ja jag tog faktiskt en storlek större i denna (36 och har normalt 34) just för att få den lite mer “loose”, så kör på en större om du vill ha den känslan 🙂
  Vad roligt att höra, hoppas att du fortsätter kika in här! Kram!!

  Reply

  Tack för svar ? Ska fortsätta gå in här, för gillar verkligen din stil?

  Reply

  okej jackan.. O m g! varför pinar du en fattig student :((((

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här