Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:11 | June 3, 2016

SUMMER LEGS

Gillette Venus Swirl #MovesLikeNoOther
 

Och som avrundning på preppen av sommarredo ben så vill jag passa på att tala om att vinnaren i tävlingen i samarbete med Gillette Venus nya rakhyvel Swirl som ni sett här i tidigare inlägg, kommer att bli kontaktad via Direct Message på Instagram inom kort! Likaså som resterande topp 10 som får varsin Swirl. Ska bli så kul att få träffa en av er och hänga en stund för ett pass ihop! Och vad gäller Swirl, så gör det så kallade Flexiball huvudet på rakhyveln rakningen både enklare och snabbare (vilket är bra för mig som 9 av 10 gånger är för stressad och hastig) nu när jag testat den de senaste veckorna, tack vare rörligheten som formar sig efter kroppens kurvor. Keep it up nu sommarn!!

________________________________________

Translation: And to sum up the preparations to get those summer legs I want to tell you that the winner in my competition i collab with Gillette Venus new razor will be contacted via Instagram Direct shortly! As well as top 10 who gets their own Swirl. So excited to get to meet and hangout with one of you guys! And about the razor the flexiball head makes the shaving both easier and faster (which is good for me because im to stressed and fast 9 out of 10 times)  thanks to the movement and that it shapes after the body curves. Fingers crossed for the summer to keep up now!!

– I samarbete med Gillette Venus


4 kommentarer4 kommentarer om “SUMMER LEGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här