Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:09 | June 8, 2016

MAXI KNIT

Long cardigan silk slip top Long cardigan silk slip top Long cardigan silk slip top Long cardigan silk slip top

Credits & Adlinks – Top, Zara. Shoes, Senso. Jeans & belt, ASOS (here & here). Jewelry, Pandora.

Här har ni dagens look! Casual och skönt gillar vi en onsdag, eller hur? Är helt såld på allt silkigt, silky, blankt, glansigt, kärt-barn-har-många-namn tyger just nu både i form av toppar och klänningar. Så fint. Efter kontoret idag drog jag en blixtvisit (tyvärr på grund av bilkö) till Fotografiska där Rami ställde ut sina fina bilder, innan det var dags för Lindas Glossybox middag på Himlen. Har aldrig varit där tidigare, men verkligen grym utsikt och bra hak för en AW eller häng (tips, tips)! Nu är jag tillbaka i läggan och jobbar på här innan jag ska kasta mig i sängen. Hörs imorgon!

___________________________________________

Translation: Here you have today’s look! We like casual and comfy on a Wednesday, don’t we? I’m obsessed with all these silk, silky, shiny, so-many-names-for-it materials right now on both tops and dresses. After the office today I went by Fotografiska where Rami had an exhibition of his nice photos, followed by a dinner event with Glossybox & Linda at the restaurant Himlen. First time there and it was such a nice sky view over the city, tips tips! Now I’m back home working by the computer before I’m ready for sleep. Talk more tomorrow!


35 kommentarer35 kommentarer om “MAXI KNIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här