Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:29 | June 16, 2016

BIK BOK ♡ FESTIVAL

Contains adlinks_R4A6258_619Top, here. Pants, here. Dress, here. Set, here & here.

160414_02_353Dress, here. Swimsuit/body, here. Kimono, here

_R4A5814_175Pants, here. Top, here.

_R4A6516_877From left – Top, here. Pants, here. Top, here. Pants, here. Kimono, here. Shorts, sold out. Top, here. Jeans, sold out. Top, here.

_R4A5720_081Top, here Pants, here

__

BOM! Mycket kul som händer den här veckan. Idag släpps nämligen festivalkampanjen som vi plåtade för Bik Bok ute i Palm Springs tidigare i vår! Och här är en del av bilderna, kommer mer. Kollektionen (som ni hittar här) är verkligen superfin och lägger ribban inför festivalsommaren som ligger alldeles framför oss nu. Kläderna säljs alltså fr.o.m. idag både online och i Bik Bok’s butiker, där bilderna även kommer att hänga i större format. Vi hade så jäkla kul när vi plåtade det här och jag är så tacksam att få vara en del av denna kampanj och våra dagar på Coachella! Tell me om ni gillart också! Xx

__________________________________________

Translation: BOM! A lot of fun happening this week. Because today the festival campaign that we shot for Bik Bok out in Palm Springs earlier this spring goes live! And here are some of the photos. The collection (that you find here) is really nice and totally gives the right vibe for the festival summer ahead of us. The clothes will be available both online and in Bik Bok’s stores, where the photos also will be shown. We had so much fun shooting this and I’m so thankful to be a part of this campaign and our days at Coachella! Tell me if you like it too guys! Xx

In collaboration with Bik Bok


12 kommentarer12 kommentarer om “BIK BOK ♡ FESTIVAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här