Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:00 | June 27, 2016

COLOR BOMB

Bik Bok Goes Festival

En opostad bild från vår festivalkampanj för Bik Bok som hänger i butik & syns online just nu! En favorit. Och bästa Rami som plåtat! Kollektionen är som sagt superfin och därför är jag glad att få bjussa på en rabattkod som ger dig 20% off på alla plagg här när ni anger koden BBLISA. Där hittar ni dels looken jag bär på bilden här, utöver mycket annat som är perfekt att ladda upp med inför sommarens festivaler. Sent igår kväll landade vi i Galicien efter en lång resdag och gaaah vad härligt det känns att vara på plats! Tog en liten sovmorgon idag just för att komma ikapp med energi innan vi drog på en första surfsession. Sån känsla. Uppdaterar er med mer content och bilder härifrån inom kort! So long! ♡

_______________________________________

Translation: An unseen photo from our festival campaign that we did for Bik Bok – seen in stores & online now! One of my favorites. And the best Rami is the man behind the camera! The collection is really nice and therefore I’m extra happy to share a gift code that gives you 20% off on all pieces here when you use the code BBLISA. There you find the look I’m wearing above, and much more. Yesterday night we finally arrived to Galicia in Spain after a long travel day and oh myyy how good it feels to be here! Slept for a bit longer this morning before we headed out for our first surf session. So much fun! I’ll update you more about it all asap. So long babes ♡

I samarbete med Bik Bok


11 kommentarer11 kommentarer om “COLOR BOMB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här