Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:24 | June 29, 2016

IT GIRLS

Mer rörligt, whoop! För ett tag sedan fick jag nämligen äran att vara med som jury i finalen av webb-tv serien It Girls! Detta är alltså finalavsnittet där det bara återstår två tjejer i tävlingen, som fick ta sig an ett gäng olika uppdrag under tidspress. Så grymma tjejer båda två så det var såklart lite dubbla känslor att behöva vara med och utse bara en. För er som inte hört talas om It Girls tidigare, så är det en serie där sex stycken tjejer tävlar om chansen att få ett 1-årskontrakt med Modette, samt en resa till New York Fashion Week nu i september. Bra grejer med andra ord!! Här kan ni se alla avsnitt om ni är sugna på mer & supertack till It Girls för att ni ville ha med mig i juryn!

________________________________________

Translation: More video, whoop! A while ago I got the honor to sit in the jury in the final of the TV-show It Girls (unfortunately in Swedish)! For those of you who haven’t heard about It Girls before, it’s a serie where six girls are competing of a one year contract with Modette, and a trip to New York Fashion Week this September. Good stuff!! If you wanna see more, check out the rest of the episodes here – and thank you to It Girls for wanting me in the jury!

I samarbete med Modette It Girls


5 kommentarer5 kommentarer om “IT GIRLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här